AKTUELNO

Priznala mu da joj se i dalje sviđa.

Iako su Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson okončali svoju vezu i okrenuli se novom životu i uplovili u nove ljubavne avanture, Mina ne prestaje da gaji osećanja prema svom bivšem dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova ukućanka svojim postupcima pokušava na sve načine da razdvoji Đeksona i Andrijanu Radonjić. Ona je tokom večeri dok su trajala pitanja gledalaca priznala svim ukućanima šta su njih dvoje radili dok su spavali zajedno u izolaciji.

Nemanja veoma dobro zna o čemu smo nas dvoje razgovarali da li mogu još jednom da ga zagrlim, da li mogu da budem bliska sa njim, jer sam ja ipak sa njim provela najlepši period od najlepšeg do najgoreg trenutka. On vrlo dobro zna... ja sam se ušunjala u krevet, zagrlila sam ga, posle nekoliko minuta počeli smo da se mazimo - ispričala je do detalja Mina šta su radili pod jorganom.

Foto: RTV Pink

Ja nisam bio svestan kad se ona ušunjala, ali sigurno bih osetila da sam je "vatao", zadovoljavao. Nemam razlog da lažem, Andrijana i ja smo raskinuli, ne bi bio problem da joj kažem zagrli me. Ali nisam to rekao... Ja sam rekao da se ne ložim na tebe, prestani da mi praviš ovde smicalice - rekao je Đekson bivšoj devojci.

Foto: Printscreen Youtube

Mina nije odustajala i svakom svojom narednom izjavom je pokušavala da dočara situaciju koja se dogodila pre nekoliko večeri, dok su Đeksona zasmejale njene reči.

Ne mogu da te maltretiram i da idem za tobom. Sviđaš mi se, šta je tu problem - otvoreno je rekla MIna, dok je Đerić govorio da on ne oseća ništa prema njoj i da voli drugu devojku.

Foto: Printscreen Youtube

Voditeljka je upitala Andrijanu, Đeksonovu novu ljubav da prokomentariše da li veruje u ono što je ispričala njena cimerka i da li će to pokolebati njen odnos sa Nemanjom.

Meni je Mina rekla da kada budem videla snimak da ću se smejati.  Ja kad se zaljubim, ja ne otupim, nego mi se prag tolerancije završi. Nisam glupa...Biću tolerantna što se ove situacije tiče, a kad se pojavi snimak, onda ću reagovati - dala je Andrijana komentar na sve ovo.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NISAM LJUBAVNICA! Sloba dobio pitanje ZBOG KOG SE DOBRO ZAMISLIO, Luna SKOČILA DA SE ODBRANI! (VIDEO)

Đekson  i Mina su vodili dug razgovor, a Đeriću nije nimalo prijalo ono što je njegova bivša devojka rekla, pa da bi okončao sve on joj je pružio ruku i čestitao. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednim video snimcima.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'