AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno da sluša ove reči.

Od kada je po drugi put ušla u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zorica Marković je otvoreno stala na stranu Kristine Kockar a osudila vezu njenog supruga Slobodana Radanovića sa Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

I prethodne noći, u toku Igre istine nastala je svađa između pevačice i ljubavnog para, a Markovićeva je ostala pri svom stavu da će podržati Kiju, za koju kaže da je prošla kroz pravi pakao.

Luna, devojko, nemoj da pričaš sebi u bradu. Ja imam da komentarišem jer sam vas pratila dok sam bila napolju. Nismo mi napravili ovo što ste vi napravili. Za tebe Slobo sam htela nešto lepo da kažem, a ova žena (Kija) je pakao prošla. Gospođice Đogani, tebe treba da bude sramota. Ti si sama od sebe napravila ovo - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Nema zašto da me bude sramota, vi od mene pravite ono što želite u vašoj glavi. Ja sam samo jedna budala koja je bila naivna i iskrena. Naravno da neću da te saslušam kad ne pričaš realne stvari. Nikad ništa nisi realno rekla. Uvek pričaš kako su oni svi iskreni a ja sam ta koja je nešto skrivila, ja sam ku*vetina. Šta sam ja? Ja sam se zaljubila i pristala da budem sa oženjenim muškarcem. Šta sam još uradila? Ja sam sebi dozvolila da vi tako pričate o meni - odgovorila je Luna.

Svađa se rasplamsala a Markovićeva je ponovo naglasila čime sve Kockareva pokazuje svoje kvalitete.

Ti si sve to što si rekla. Sama o sebi govoriš, i delima i komentarima. Ti si se sama ukanalila. Ova žena (Kija) je prošla pakao pa je kulturna, dostojna i prisebna - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam iskrena. Sve kažem. Kod mene nema da govorim u šiframa. Meni su ljugi govorili "Ua" ne njemu. Ja sam ispala negativac. Shvatili smo svi, ja sam sebe u*ebala ne tebe, zašto ti imaš toliku potrebu da mene komentarišeš. Nikad ništa lepo nisi rekla za mene, samo loše - bunila se Đoganijeva.

Zorica se nakon ove rečenice našla uvređeno te je jasno istakla da je njeno pravo kao učesnika Zadruge da komentariše svoje cimere, a onda se u svađu umešao i Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam ništa protiv tebe nego protiv toga šta si ti radila ovde. Ja sam u Zadruzi i hoću da komentarišem. Sloba je rekao sve vrlo iskreno, i njemu nije lako. Ovde se radi o povređenoj osobi koja se zove Kristina Kockar. Radi se o Slobodanu koji ne zna gde će. Njih dvoje se vole ali hoće da ispadne čovek prema tebi (Luni) - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆU VIŠE DA ME LJUDI NAZIVAJU LJUBAVNICOM I ŠVALERKOM: Luna poželela Slobi sreću sa Kijom! (VIDEO)

Ne možeš ti da govoriš da ja nekog volim u moje ime. Vi se ovde sprdate. Igrate igre. Ljudski životi su u pitanju. Ja mislim da to nije tvoje mišljenje - vikao je Radanović.

Kako je izgledala ova žestoka svađa pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'