AKTUELNO

Smatra da su njegove bivše pale sa druge planete.

Nakon Anđele Veštice koja je imala ljubavne avanture sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, i Jelena Krunić koja je bila bliska sa ovim stanarom danas je postavila pitanje reperu i njegovoj devojci Andrijani Radonjić.

Foto: RTV Pink

Beše osuđivali ste me svi što sam ja prevarila dečka u Zadruzi sa Đeksonom. Pa recite mi sada šta je tu Andrijana uradila koja je sedam meseci bila jako fina i povučena, a čak je i pljuvala Đeksona. Đeksona bih pitala zašto sam ja u košu tih devojaka lakih morala, kao što mi se čini sinoć si to rekao - postavila je pitanje Jelena Krunić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Andrijana Radonjić je odmah ustala i odgovorila na pitanje koje je dobila od ove svoje bivše cimerke. Ona je naglasila da nikada loše nije govorila o Jeleni i o njenom bivšem momku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam osuđivala ili komentarisala njenog dečka. Mnogi su je osuđivali, ali stavno nisam ja to radila. Mislim da je ona to pogrešila. Ja sam i dalje ista ona fina Andrijana, mislim da nisam ništa pogrešila - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam na šta je mislila, juče sam rekao novinarima da je dosta ljudi od mene napravilo nekog monstruma. Nisam reako da su one devojke lakog morala, ali su za razliku od Andrijane pale sa druge planete. Ja sam se izvinjavao za sve naše gluposti. Ona je stvarno gotivna, ja bih voleo da se nikada ni sa jednom od njih nisam smuvao. Sada ispada da sam se ja nešto igrao sa njima, a one su svesno ulazile u to - govorio je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: RTV Pink

I ostali zadrugari su izneli svoj stav na ovu temu, a dok je Lepi Mića govorio svoje mišljenje, došlo je do svađe između Miljane Kulić i Marka Miljkovića koji je govorio ovoj ukućanki da mu ne vređa porodicu. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Jelena Krunić

#Nemanja Đerić Đekson

'