AKTUELNO

Ovo se nikada do sada nije desilo.

Prethodnih dana u Beloj kući je vladao zadatak "Tri prokletstva". Zadrugari su morali da se suzdrže od kršenja pravila, što podrazumeva prisustvovanje sastancima, ustajanje iz kreveta kada se završi muzika za buđenje i konzumiranje cigareta na mestima koja su za to određena. Pošto oni ovo nisu ispoštovali, aktivirali su tri prokletstva, "Prokletstvo Sahare". "Prokletstvo Bermutskog trougla" i "Prokletstvo Titanika".

Foto: TvPink Printscreen

Zbog još jednon neuspešnog zadatka, prethodne noći je, na adresu Zadruge, stiglo pismo Velikog šefa.

Zadrugari, verujemo da vam je potpuno jasno da ni zadatak vladavina tri prokletstva niste uspeli uspešno da završite. Osim što ste aktivirali sva tri prokletstva i što ste uspeli da ostanete i bez vode i bez struje, i što je celu prethodnu noć odjekivala brodska sirena, ni na današnjem sastanku niste uspeli ništa da se dogovorite. Ovim pismom zadatak proglašavamo neuspešnim i donosimo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta za sledeću nedelju od po hiljadu dinara - pročitao je pismo Lepi Mića, kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su sa oduševljenjem dočekali ovo pismo, pa su i kaznu prihvatili bez pogovora. Pojedini su vrištali od sreće jer će im ponovo biti omogućeno korišćenje kupatila, odnosno biće im dostupna topla voda, i šporeta, što im je najviše nedostajalo.

Trebalo bi ova kazna da se produži još nekoliko dana jer bi se možda opametili. Mada, ne bi se opametili, ponovo ćemo biti kažnjavani - prokomentarisala je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITJATE JOŠ: DOK SU KIJA I SLOBA UŽIVALI U HOTELU, Luna prelomila: Mi nismo zajedno i od našeg POMIRENJA NEMA NIŠTA! (VIDEO)

Bane Čolak je priznao da je on jedan od zadrugara koji su spavali u toku dana, kada je to strogo zabranjeno. On je u znak izvinjenja ponudio da opere sve prljave sudove svojih cimera.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'