AKTUELNO

Proslavili godišnjicu!

Sinoć je u toku izbora potrčka voditeljka Katarina Nikolić obavestila Slobodana Radanovića i Kristinu Kockar da je vreme da napuste najgledaniji rijaliti program "Zadruga" kako bi se uputili na mesto gde će proslaviti godišnjicu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je najteže palo Luni Đogani, koja je noć provela sama u pabu, sa peškirom preko glave. Radanović i njegova supruga koju je prevario sa blogerkom, godinu dana svog braka slavili su u hotelu.

Foto: RTV Pink

Kija i Sloba su imali romantičnu večeru, a noćas su igrali i igru istine u toku koje su se čak i posvađali. Jutro nakon godišnjice, dočekao ih je doručak u toku kojeg je Kristina zapitala Slobu da li želi da ona promeni prezime u Radanović.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Takođe jutros je u hotelu Kija izjavila suprugu kako joj je žao što su se svađali, ali se i raspitivala gde će on živeti kada izađu iz "Zadruge", odgovor na ovo pitanje nije dobila jer Sloba, kako je rekao, još uvek ne zna gde će živeti.

Foto: RTV Pink

Nakon svega došlo je vreme da se ovi ukućani vrate u Belu kuću. Kada su stigli u "Zadrugu" zadrugari su odmah tražili od svojih cimera da im ispričaju sve detalje protekle noći.

Foto: RTV Pink

E bilo je top! Nismo bili u bioskopu. Bili su u hotelu, večerali, imali masažu. Onda su nam poslali pismo da igramo igru istine, pa smo se posvađali! Nije bilo s*ksa! Kamere su sve snimale - pričala je Kija cimerima.

Foto: RTV Pink

Sloba je odmah otišao u spavaću sobu kako bi video svoju devojku Lunu Đogani, ali ona nije bila tamo, već je ležala u pabu.

Šta radiš ovde? - upitao je Sloba Lunu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Boli me stomak - odgovorila je Luna.
Vrati se u krevet, molim te! - pričao je Radanović.

Foto: RTV Pink

Slobodan Radanović je zatim izašao iz paba i ostavio devojku da odmara, dok je Kristina Kockar nastavljala da priča zadrugarima kako je provela prošlu noć sa suprugom u hotelu. U video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'