AKTUELNO

Ukućanka je pobesnela zbog ovog Andrijaninog poteza.

Novi vođa Andrijana Radonjić u toku dana imala je zadatak da podeli nedeljni budžet svim zadrugarima i onako kako ona misli da treba. Ukućanka je dugo pravila spisak kako bi svakom pojedinačno mogla da udovolji, međutim, Miljana Kulić se i te kako uvredila kada joj je Andrijana dala samo 2.000 dinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram da je bude, zna da nemam šta da jedem i da nemam soka, ni ništa, a moji mi šalju samo na 15 dana, ja sad treba još pet dana da čekam, sram je bilo. Duško mi je rekao da kad izađe Andrijana mora da mi da najveći budžet, a gledaj šta je ona uradila, nije ga ispoštovala. Dala je kurti i murti pare, nema veze - bila je ljuta Miljana.

Radonjićeva je čula prozivke koje je Miljana uputila na njen račun, a onda je ona obrazložila zbog čega je njena odluka bila baš takva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Sari i Vojketu dala najveće budžete iz nekih svojih razloga. Delila sam onako kako ja mislim da treba i nema ko da se ljuti, pokušala sam da budem ravnopravna. Njoj sam dala 2.000, svima sam skoro dala podjednako, a nisam joj obećala da ću joj dati, rekla sam joj da ćemo videti - objašnjavala je Andrijana.

Ostali zadrugari nisu imali nikakvu primedbu na Andrijaninu podelu novca, osim Miljane koja je žestoko oplela po vođi. Šta je ona još izgovorila pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Miljana Kulić

'