AKTUELNO

Ne propustite poslednju emisiju pred polufinale četvrte sezone "Pinkovih zvezdica"

U odlučujućoj emisiji pred polufinale najgledanijeg dečijeg šou programa "Pinkove zvezdice", ovog petka od 21:45 časova, dvadesetoro najboljih učesnika boriće se za prolazak u sledeću fazu takmičenja.

Emisiju u kojoj će se top 20 Zvezdica boriti za prolazak u polufinale najbolje je opisao Sergej Ćetković.

Ovo je večeras borba Titana - rekao je Sergej na početku emisije.

Foto: RTV Pink

I ovog puta, šestogodišnji Ljuba Stanković nadmašiće sebe i interpretacijom pesme Jadranke Stojaković "Što te nema", probudiće u svima nadublje emocije.

Foto: RTV Pink

Tokom njegovog nastupa, Goca Tržan nije mogla da zadrži suze, a ovo čudo od deteta ostavilo je bez reči i ostale članove žirija.

Foto: RTV Pink

Ovo je magija, a Ljuba je mađioničar - rekao je Sergej.

Foto: RTV Pink

Na neverovatnu Teodoru Marković, koja će otpevati Lozanovu pesmu "Dušo varljiva", Goca takođe nije ostala imuna i plakala je tokom celog njenog nastupa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dražen Baković će ovog petka otpevati Adilovu pesmu "Sinovi tuge", a njegov glas posebno je oduševio Gocinu ćerku Lenu Marinković, koja je sve vreme bila uz mamu i pratila nastupe Zvezdica.

Foto: RTV Pink

Ona meni kaže: 'Mama, šta je ovo?' - rekla je Goca nakon Draženovog nastupa.

Foto: RTV Pink

Luka Utvić, koji će otpevati pesmu Frenka Sinatre "My Way" i Leonora Gaši, koja je za ovu emisiju izabrala pesmu koju izvode Bijonse, Arou Bendžamin i Noti Boj "Runnin' (Lose it All)", takođe su oduševili žiri svojim nastupima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dvadesetoro Zvezdica biće podeljeno u pet grupa od po četvoro takmičara - u prvoj grupi gledaćete Selmu Berišu, Emmu Uvalić, Tomislava Božovića i Valeriju Voikovu, u drugoj Fani Trančevu, Emiliju Mitrović, Teodoru Marković i Miju Mustafu, u trećoj Ognjena Repanovića, Petra Bulatovića, Leonoru Gaši i Ivanu Dimkovski, u četvrtoj Saru Simić, Luku Utvića, Ljiljanu Plavšić i Dražena Bakovića, a u petoj Relju Ćetkovića, Maria Krasteva, Teodoru-Taru Stojanović i Ljubu Stankovića.

Iz svake grupe, dvoje takmičara će proći direktno u polufinale, dok će se dvoje boriti dalje u duelima. Posle duela dobićemo još pet polufinalista, dok će njih petoro pevati u baražu. Iz baraža će samo jedan takmičar postati šesnaesti polufinalista četvrte sezone "Pinkovih zvezdica", dok će njih četvoro napustiti takmičenja.

Naši takmičari krupnim koracima idu ka ostvarenju sna, zato ne propustite novu epizodu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 1. juna od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Marković

'