AKTUELNO

Opšti haos nastao je u "Zadruzi" posle samo jednog snimka.

Nakon što je Miljana Kulić čula da je Nadežda Biljić otkrila njenu tajnu da je zaljubljena u Marka Miljkovića, trudnica je ušla u svađu kako sa ovom zadrugarkom tako i sa njenim verenikom Mikijem Đuričićem.

Foto: RTV Pink

Miljana je otišla do sobe za rehabilitaciju, gde su bili Miki i Nadežda, zajedno sa Sanjom Stanković. Obezbeđenje je odmah reagovalo i uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo veći haos.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Roditelji se stide tebe. Džukelo jedna seljačka! Delila sam sa tobom poslednju cigaretu, a kada ja počnem da pričam, raščepiću te! Kunem ti se, do kraja rijalitija, raščepiću te! Našli ste se, iskrivljeni i raščepljena! Ovaj pametuje pametnjaković, a on najgluplji! Treba zbog njega da padnemo zadatak - govorila je Miljana Mikiju i Nadeždi.
Ti si ispao najgluplji ovde! Ne možeš da kažeš za Teodoru... Naravno da će da ustane da se pozdravi sa svojim bratom! - pričala je Sanja Mikiju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Miki Đuričić je pljunuo Sanju, a onda je ustao iz kreveta kako bi zatvorio vrata od sobe za rehabilitaciju. Sanja Stanković nije ostala dužna Mikiju, već je uzela vodu koja je bila na klupi ispred sobe kako bi polila Đuričića, a u sve se umešala i Jovana Tomić Matora.

Što me ne zoveš? - govorila je Matora Sanji dok je trčala ka sobi za izolaciju.

Zatim je nastao novi haos, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod.

S. K.

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

'