AKTUELNO

Prošla kroz pakao!

Britanska pevačica Lili Alen javno je priznala preljubu i bez ikakvog ustručavanja po prvi put progovorila o svim problemima sa kojim se suočavala pre šest godina.

Muzičarka je dostigla vrhunac popularnosti na pop sceni 2000. godina, a kako kaže naknadni povratak na scenu 2012. godine stvorio je u njoj osećaj usamljenosti, kada je izgubila potpunu kontrolu nad svojim životom.

Tridesetrogodišnja pevačica, najpoznatija po svetskom hitu Not Fair, ističe da su problemi počeli da se javljaju u periodu kada je objavila treći studijski album "Sheezus" te je tada doživela mentalni slom. Izgubila je sopstveni identitet, a to je uticalo i na njenu porodicu.

- Izgubila sam sebe i svoj identitet. Bila sam loša majka i bila sam loša u svom poslu. Budila bih se u autobusu usred Viskonsina i bila tako mamurna. Varala sam svog supruga. Sve što sam želela je da budem sa svojom decom. Čak nisam ni zarađivala novac - priznala je u razgovoru za "Vulture".

Govoreći o svom povratku na muzičku scenu, koji je pratila nemogućnost da se usredsredi na gajenje svoje dece, Lili je objasnila da je potpuno izgubila sliku o sebi i da se osećala kao Alisa u zemlji čuda.

- Imala sam 89 kilograma i morala sam da skinem telesnu težinu. Nisam jela, nisam spavala - objasnila je Lili, i dodala:

- Uvek sam mogla sebe da kontrolišem, ali sam tada bila majka koja je dve godine provela papučama i haljini. Angažovala sam tim da me oblači, sređuje mi kosu, nokte, šminku - sve što rade pop zvezde. Osećala sam se kao da sam Alisa u zemlji čuda.

Rođena Londonka ističe da se nikada nije osećala usamljenije i izolovanije, ali zaključuje da su joj posledice iz tog perioda života dozvolile da se sama uzdigne sa dna, reši probleme i mentalno ojača.

Autor: Pink.rs

#Lili Alen

#pevačica

'