AKTUELNO

Želi da organizuje svaki detalj.

Zadrugari često posećuju Rajski vrt sa različitim idejama. U poslednjin nekoliko dana na luksuznom imanju nadomak Beograda dogodile su se mnoge proslave, a Veliki šef je uvek izlazio u susret stanovnicima Bele kuće i ispunjavao im želje kada su u pitanju pokloni i iznenađenja.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ovoga puta Bane Čolak je posetio Rajski vrt sa idejom da pripremi iznenađenje svojoj rijaliti drugarici Tanji Jovićević.

Kako ti se sviđa moj novi stajling prodavca kukuruza sa plaže? - započeo je Čolak razgovor.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mislio sam da je to stalni stajling - našalilo se Drvo sa Banetom.

Nakon kratkog smeha, Bane je izložio Drvetu svoj plan koji se tiče Tanjinog rođendana koji će proslaviti za nekoliko dana upravo u Beloj kući.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Hteo sam da te pitam za organizaciju Tanjinog rođendana. Znaš da sam te pitao još odavno za taj rođendan, da li ima nešto od toga? Ako nema, ja ću smisliti nešto drugačiji program, jer ne bih želeo da to prođe bez poklona. Pošto Tanja sluša drugačiju muziku nego što ja preferiram, pa ću ja onda napraviti spisak pesama da se to doda na moju opremu. Voleo bih da ja puštam muziku na Tanjinom rošendanu jer znam da bi je to obradovalo i oraspoložilo - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO KAMERA NIJE MOGLA DA ZABELEŽI: Kija otkrila šta im je SLOBIN BRAT PORUČIO I ODLUČILA DA ĆE SE PREMA SUPRUGU OD SADA PONAŠATI DRUGAČIJE! (VIDEO)

Drvo je obećalo da će Banetove predloge preneti Velikom šefu, a da li će Tanjin rođendan biti organizovan onako kako je Čolak planirao, ostaje nam da vidimo.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Tanja Jovićević

'