AKTUELNO

Pevač noćas spavao u pabu!

Slobodan Radanović je, nakon spavanja na klupi u dvorištu, odlučio da spava u pabu. Luna Đogani došla je da mu poželi laku noć, a onda ju je pevač pozvao da sednu i pričaju. Njih dvoje su dugo razgovarali o svom odnosu koji je poslednjih dana na tankom ledu.

Foto: RTV Pink

U četvrtak uveče zadrugari su gledali video-snimke, a tom prilikom pušteni su i klipovi sa proslave rođendana Kristine Kockar. Ponašanje Radanovića na ovom rođendanu povredilo je Lunu koja je videla da su Sloba i Kija bili veoma bliski te noći.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogo sam razočarana i povređena. Ti si napravio sr*nje! Ideš iz krajnosti u krajnost. Napravio si samo problem. Dao si lažnu nadu i meni i njoj. Dvadeset dana moram da radim nešto, ne mogu da sedim sama sa sobom - govorila je Luna i dodala:
Vas dvoje čitate čestitke, smejete se, još kada sam čula šta pričate na snimcima... Trebala sam ranije da odem. To se tako ne radi. Ja mogu da se smuvam sa kim god ja želim, da se žvalavim sa drugim pred svima, ali taj bol nećeš ti osetiti koji sam ja osetila. Ja sam se ovde ponižavala zbog tebe stalno - izjavila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Ni ti nećeš osetiti bol koji sam ja osetio kada si ti meni rekla da sam ti uništio život! Ti treba da razmisliš - pričao je Sloba.

U jednom trenutku pojavila se Miljana Kulić, a Sloba je veoma bio drzak prema trudnici, nakon čega su Radanović i Luna nastavili svoj razgovor.

Ja ti ne verujem da ćeš se razvesti, imam argumente! Pričali ste o drugoj šansi, imali ste planove. Ona je pričala da ste pričali o deci, putovanjima... Ti to nisi porekao! Ja sam htela da idem protiv svojih roditelja, ako treba, da budem sa tobom! Ti vrlo dobro znaš koliko je moja mama podržavala tebe i mene! - rekla je Luna.

Njihov razgovor možete pogledati u nastavku:

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'