AKTUELNO

Otkrili do detalja šta se zbivalo nedelju dana u Hotelu.

Dok su Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson boravili u Hotelu "Zadruga", oni su mogli da uživaju sami, daleko od očiju svojih cimera, ali i Andrijaninog oca, Duška. Pod jorgan planinom su razmenjivali nežnosti, a u jednom trenutku kamere su zabeležile momenat kada se može naslutiti da su njih dvoje imali se*s.

Foto: RTV Pink

Iako oboje negiraju ovo činjenicu, oni su tokom prethodne večeri odgovarali na pitanja novinara i ponovo se dotakli ove teme. "Zašto ubeđuješ zadrugare, da nisu videli to što su videli, a tiče se onoga što si radila sa Đeksonom u Hotelu, a to su zabeležile kamere. Zašto poričeš te stvari koje su bile?" - upitao je Pinkovu zvezdu Darko Tanasijević, novinar portala Pink.rs.

Poričem zato što znam šta je bilo i ne mogu da kažem da je bilo kad nije. Znam da to tako izgleda. Kad se pojavio taj snimak, baš smo Đekson i ja komentarisali da će ovako da bude... Nisam to namerno uradila, niti sam bila svesna da će to tako da bude. Što se mene tiče, ja stojim da se ništa nije desilo, da se*sa nije bilo, nemam potrebu da se pravdam. Krivo mi je da kažem nešto jer znam da to tako nije bilo. Svako ima pravo da misli šta hoće... - rekla je nervozno Andrijana.

Foto: Printscreen Youtube

"Hajde da se istuširamo, pa opet", sumnjam da se to desilo. Više mi je glupo da se pravdam. Ako smo sad imali se*s, onda smo imali svaki prethodni put. Ja bih voleo da smo imali se*s i zbog toga sam nervozan. Svašta jesmo radili, ali se*s nismo imali, meni nije problem da to priznam - ispričao je Đekson.

Đekson je podržao priču svoje devojke i negirao da su njih dvoje imali se*sualne odnose, a da li će promeniti svoj iskaz ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PRIMETIO SAM POGLEDE I TO JE NORMALNO! Sloba priznao: DA, VOLIM JE! (VIDEO)

Šta su Andrijana i Đekson rekli na ovu temu možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'