AKTUELNO

Nije mogla da podnese što joj je prećutala da gaji osećanja prema Matoroj.

Tokom jučerašnjeg dana Sanja Stanković i Andrijana Radonjić su ušle u žestoku raspravu kada su glasali za "najzlonamerniju osobu" u Beloj kući. Tenzija između njih dve nije prestajala, pa su svoju svađu nastavile tokom pitanja novinara.

Da podsetimo, odnos između ove dve zadrugarke naprasno zahladneo u trenutku kada je plavuša priznala da gaji emocije prema Jovani Tomić Matoroj. Ova situacija je bila tema razgovora tokom noći.

Foto: TvPink Printscreen

Da li te je povredilo kako si već izjavaila da je te Andrijana izdala kao prijatelja, i što te je odbacila od sebe u trenutku kada si smogla snage da prvo priznaš sebi da si bise*sualac? Da li misliš da te je Andrijana odbacila u tom trenutku kada si ti rekla i priznala u kakvom si odnosu sa Matorom - glasilo je pitanje Darka Tanasijevića, novinara najbržeg portala u Srbiji, portala Pink.rs.

Peče me iznutra, to nisam očekivala od nje. Smatram da je to bilo tada i to nisam očekivala od nje. Od tada se naš odnos pogoršao. Ona je meni rekla "da se razočarala što ja njoj nism rekla", i da to je moja greška. Neka se ona stavi malo u moju situaciju, da vidi kako je mojim roditeljima, prijateljima kada sam smogla snage i priznala znajući da postoji mogućnost da će i mene, moje prijatelje da osude. Ogorčena sam kada vidim ovo sve, a delile smo tajne - započela je Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

Pinkova zvezda je slušajući sve ovo prokomentarisala kako joj je "smešna" novonastala situacija, a to je izvelo iz takta Matoru koja je počela da viče na Radonjićevu, a onda je ona predočila kako je zapravo sve izgledalo.

Ja sam rekla danas za stolom da mi je krivo zbog nekog osećaja što smo se družile. Ne mogu da se svađam sa njom na način koji se ona svađa sa mnom i izgovara reči u svađi....Svaki drugi dan razmišljam o onome što se desilo i svaki put mi bude krivo, ali po njenim rečima i sinoć i danas. Sanja je meni tvrdila sedam meseci da nema ništa sa Matorom. Sedam meseci kad su se one svađale, ja sam išla kod Jovane, svađala se, verovala da tu nema ništa . Ona je to sedam meseci od mene krila. Ja sam ispadala debil....Ništa ti ne zameram. Zamerila sam ti jedino to što sam ispala debil prethodnih sedam meseci - objasnila je Pinkova zvezda.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SLOBA BACIO SVE KARTE NA STO! Radanović Luni PRIZNAO DA SE LJUBIO SA KIJOM! (VIDEO)

Njihov razgovor detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'