AKTUELNO

Luna je iz prikrajka nemo posmatrala.

Današnji dan u Beloj kući protiče u znaku rođendana Ane Korać pa su u skladu sa tim svi zadrugari veseli, dok Veliki šef pesmama dovodi atmosferu do usijanja.

Tako je i Sloba Radanović naručio dve pesme i odmah su mu ispunjene želje. Prva je bila "Idi, idi moja vilo", a sledeća je bila "Od kada sam se u tebe zaljubila". Iako niko od zadrugara nije ništa prokomentarisao, svi su zbunjeno gledali u pravcu pevača jer im nije bilo jasno kojoj od njegovih dveju žena je koja pesma posvećena.

Foto: Printscreen Youtube

Dok je išla numera "Idi, idi moja vilo", Kija je iz sveg glasa pevala sa svojim mužem dok ih je mlada blogerka tužno posmatrala iz prikrajka. Međutim, i uz drugu pesmu koju je Sloba naručio za njegovu sada već bivšu devojku, Lunu Đogani, Kristina je pevala, a jedan stih ju je posebno pogodio.

Foto: Printscreen Youtube

Ti nisi znao šta je to poštenje, izgubila sam u sve poverenje - pevala je Kockareva svom suprugu dok se on pravio da je ne vidi-

Dok je ova pesma išla, supružnici su uspeli i da se posvađaju i to ni manje ni više nego zbog hleba. Radanović je zamerio ženi što je bacila hleb i rekao joj:

Ne bacaj hleb, hleb je svetinja - viknuo je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Nemoj da se dereš na mene, i nešto drugo je svetinja pa... Prvo nauči da se ne vara žena, pa onda pričaj o svemu ostalom - uzvratila mu je njegova još zakonita supruga.

Đoganijeva je vidno neraspoložena posmatrala svoju ljubav i njegovu ženu, pa nije mogla da poveruje oko čega su se posvađali, što se da zaključiti po tome što je prevrnula očima.

Foto: Printscreen Youtube

Izgleda da se Kristina odlično provodi na rođendanskoj žurki svoje najbolje drugarice dok je Luna potištena i depresivna zbog cele situacije koja se desila u prethodnih nekoliko dana.

PROČITAJTE JOŠ:Matora OTVORILA OČI Kiji: Nemaš šta da radiš sa osobom koja je ponovo rekla da voli svoju ljubavnicu! (VIDEO)

Više o tome pogledajte u narednim video-snimcima.

T. R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'