AKTUELNO

Lepi Mića se potrudio da je uteši, ali nije pomoglo.

Kristina Kija Kockar ponovo je doživela razočarenje od strane svog supruga Slobodana Radanovića i to nakon što odlučila da mu pruži drugu šansu. Ipak, pevač se vratio Luni Đogani, modnoj blogerki sa kojom je prevario svoju supugu, te su Kija i Sloba odlučili da definitivno stave tačku na svoj odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Kockareva je već danima tužna i ne krije razočarenje koje joj je ponovo priredio suprug, a danas se požalila svom rijaliti prijatelju, Lepom Mići.

Ja sam mislila ok, desilo mu se ovde, osetio je emociju, zatvoren prostor... Bilo bi mi lakše da je to uradio samo u ovom slučaju. Onda se setim svih tih stvari koje su se dešavale kada smo mi bili srećni. Razmišljam šta sam ja tad radila, u tom trenutku dok je on to radio. Da li sam mu ja poslala poruku tad, da li smo možda bili zajedno tog istog dana - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo pa prošlo, ne možeš ništa da vratiš. Prošlo vreme, šta god bilo, bilo je. Moraš da shvatiš da živiš sa takvim čovekom - savetovao ju je Mića.

Ona je tek tokom njegovog boravka u "Zadruzi" saznala da je Radanović imao česte izlete u braku, iako je do tada mislila da nije sposoban za prevaru.

Ne vraćam se, nego mi je teško. Normalno je da te tako nešto protrese. Nisam očekivala da će on tako nešto da mi uradi. Postoje muškarci koji to rade, ali od njega nisam očekivala da je sposoban za takve stvari. Miran, miran pa... Sa nekim stvarima ne mogu da se pomirim - žalila se Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da te vidim tako neraspoloženu. Rekao sam i Slobi, kada izađete, sedite i porazgovarajte - kazao je Mića.

Dok se Kija jadala pevaču, Luna i Sloba su razgovarali u spavaćoj sobi, a onda su otišli do kuhinje i spremali sebi hranu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON JE PUCAO NA SVOG ROĐENOG BRATA: Kija iznela do sada nepoznate detalje o svom POKOJNOM OCU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Slobodan Radanović

'