AKTUELNO

Kockarevoj zasmetalo što je odabrao nju.

Nakon što je Veliki šef obavestio zadrugare da će biti organizovana još jedna "Zadrugovizija", svi su sa ushićenjem pričali o odabiru pesama, kostimima, kao i to sa kim će ko nastupati.

Foto: Printscreen Youtube

Kristina Kockar je saznala da je njen suprug kao partnere na sceni odabrao svoju devojku Lunu Đogani i Milana Miloševića, što joj je jako zasmetalo, jer je ona bila ta koja je na prethodnom nastupu briljirala sa njim na sceni.

Ona ga je prekorela zbog ove odluke, pa su ušli u konflikt, pa su čak spomenuli i razvod.

Nemoj slučajno da se to ne desi. Jedva čekam da se to desi. Bolestan si. Sramota me je što te znam - Vikala je Kija na Slobu.
Priznaj svoja go*na, pa gledaj svoja go*na - besneo je Radanović.

Foto: Printscreen Youtube

Kija je odmah posle rasprave otišla do paba gde se požalila Jovani Tomić Matoroj i Teodori Džehverović da će Sloba pevati sa njenom suparnicom, što joj je teško palo.

Sad Slobodan peva sa Lunom. Koliko mi je to bolesno, mene je sramota majke mi - bila je nervozna Kija.
To je njegovo bre... Ne znam u čemu je problem kad je on sa Lunom vezi. U čemu je problem? On je izabrao da bude sa svojom devojkom. Ti si njemu samo žena na papiru, to je on rekao, šta tebi tu nije jasno? - odbrusila joj je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: OTKRIVAMO: Ovo je misteriozna devojka koju je PROVOZAO Kijin Andrija! (FOTO)

U međuvremenu je Miljana Kulić kritikovala blogerku zbog toga što se odlučila za potez da nastupa sa Radanovićem pa su ušle u raspravu, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'