AKTUELNO

Luni se ove reči neće nimalo svideti.

Anđelo Ranković bio je najaktuelniji zadrugar u toku sinoćne žurke, jer osim što je posle određene doze alkohola bio najveseliji, on se približio Kristini Kockar.

Nakon toga, Anđelo ju je dozivao u toaletu, dok je Kija stajala sa njegovom devojkom Teodorom Džehverović. Njoj je bilo i te kako neprijatno, ali je ignorisala sve što je on rekao, jer mu je verovala.

Međutim, oni su otvoreno razgovarali u dvorištu, a Gordana Džehverović je javno potvrdila da nema ništa protiv i kada bi bilo šta pokušao sa njom, uz jednu veoma zanimljivu rečenicu.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, ako hoćeš i treba da udariš na Kiju, a ne da padneš s' konja na magarca - rekla je Gordana, koja je verovatno aludirala na to što je Sloba posle Kija bio sa Lunom.
Luna je došla da mi da savet, rekla mi je da pazim šta radim. Ulazim u sobu, svi mi se smeju - rekla je Teodora.

Reči hvale nije imala ni Zorica Marković koja je detaljno objasnila šta je zaključila povodom Luninog ponašanja i ispričala šta je tačno primetila.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je zlobna bre, tu zlobu preko tv-a u životu nisam videla! Ona bi sve dala da se vas dvoje posvađate, bila bi najsrećnija. Ona je bolesno ljubomorna. Ja sam prva rekla, pre tri meseca su se posvađali Sloba i ona na sastanku. Kad se to završilo posle dva dana, sedeo je Đekson preko puta nje. On je nju gutao očima, on je nju savetovao, pa joj deliio komplimente, pola sata su bili sami u kadru. I onda kao on je neki ortak, koga bre ti ortaš ovde - rekla je Zorica.
Sara je rekla da je bolje da je Đekson muvao drugu devojku, nego Andrijanu, ali nije htela da priča o tome - rekla je Goca aludirajući na Lunu - setila se Gordana.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo je takođe bio uključen u ovaj razgovor, a po prvi put je priznao šta je svojoj devojci pričao o Đoganijevoj.

Ja sam posle tri dana rekao Teodori da joj ona (Luna) nikad neće biti drugarica. Ana, Kija i Teodora su sad super, one igraju uvek kad su žurke. Najveći problem je što se Teodora i Kija druže. Znam, vidim to - rekao je Anđelo

Ovaj razgovor je dugo potrajao, a detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zorica Marković

'