AKTUELNO

Maestralni talenti pobrinuli su se da i ovog puta atmosferu u studiju dovedu do usijanja.

Ovog petka na kanalu Televizije Pink očekuje vas fantastičan šou program za koji će se pobrinuti najtalentovaniji mališani u regionu.

U emisiji "Pinkove zvezdice" žiri će i ovoga puta imati težak zadatak da odluči ko od takmičara nastavlja borbu za titulu najbolje zvezdice.

I večeras, Milan Stanković sedeće u crvenoj stolici umesto Saleta Cvetkovića, a najtalentovanija deca iz regiona napravila su sjajnu atmosferu u studiju.

Foto: YouTube screenshot

Jedna Zvezdica otpevala je hit "Don't Let Me Down", a ovom zaraznom melodijom naterala je Gocu Tržan, Jelenu Tomašević i Milana da zaigraju u svojim stolicama.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Osim što su kandidati pokazali vanserijske glasovne mogućnosti, pokazali su i da umeju da pevaju na nekoliko svetskih jezika.

Foto: YouTube screenshot

Na sceni "Pinkovih zvezdica" pojavio se Tomislav Milovanović koji je došao da podrži svoju sestru Stefanu Nikolčević.

Foto: YouTube screenshot

Tomislav je jedan od finalista druge sezone Pinkovih Zvezdica, a žiri je tada raznežila činjenica da je on sa Kosova, te su apelovali da publika drugih takmičara glasa i za njega.

Ne propustite još jednu epizodu najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", večeras od 21 čas, samo na Televiziji Pink.

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Mila Stamenović

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

'