AKTUELNO

Sanjao majku pre nekoliko dana.

U noći između srede i četvrtka gledaoci rijaliti programa "Zadruga" pitali su Marka Miljkovića i Vojketa Đansa kako mogu da izdrže a da se mesecima ne čuju sa članovima svojih porodica.

Foto: RTV Pink

Tom prilikom Marko Miljković je izjavio kako je sanjao svoju majku i da bi voleo da je čuje, a ta želja mu se i ostvarila večeras. Nakon što je Miljković stavio novac u sanduče, otišao je u telefonsku govornicu gde je imao priliku da vidi i čuje majku.

Mamino zlato, lutko majkina, smešak mamin, zlato mamino! Od kada te nisam čula, jel me vidiš 'ćeri? - rekla je Markova majka.

Foto: RTV Pink

Jesi dobro mama, kako si? Meni je to najbitnije! Samo sam hteo da vidim da li ste vi dobro, kako ste i to... - pričao je Marko.
Da li te muči nešto? Sve je ok? Da ti kaže mama sve je i ovamo ok. Ništa ne brini! Još ovo malo i to će brzo da prođe. Još neki dan pa ćemo da se vidimo i biće sve drugačije. Nađi neku lepojku dobru! - izjavila je Markova majka.

Foto: RTV Pink

Nakon razgovora Marko je otišao u Belu kuću, a ostali zadrugari su odmah počeli da se raspituju šta mu je rekla majka. Ovaj zadrugar izjavio je i kako je osećao da je sve u najboljem redu, ali da je imao potrebu da se čuje sa svojom majkom.

Keva se modernizovala! - govorio je Marko zadrugarima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija.

Autor: S. K.

#Marko Miljković

'