AKTUELNO

Ponovo je povredio!

Sinoć je zadrugarima pušten snimak na kome Slobodan Radanović ljubi Kristinu Kockar iza Škode koja se nalazi u dvorištu. Pevač koji je Kiju prevario pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", negirao je da je ljubio svoju ženu iza automobila.

Foto: RTV Pink

Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomerio se sa ovog mesta! Evo! - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Kiju je pogodilo što Radanović nije želeo da prizna da se ljubio sa njom, zbog čega je počela da plače. Posle nekoliko minuta Kristina je izašla u dvorište, gde je jecala u suzama ispred sobe za rehabilitaciju. Nešto kasnije Kiju je tešio Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Ja znam da smo se ljubili! Ja se sećam gde sam ja bila. Povredio me kao čoveka. Kako može tako nešto? Samo što dalje od mene. Vidiš da je on ovo radio pre svega ovoga, samo što je ovo sada javno! Boli me k*rac za k*rvetinu! Ona mi je poslednja briga, vidiš da je takvih bilo koliko hoćeš! Ja ne mogu da verujem da sam se ja udala za takvog čoveka! - pričala je Kija Mići.

Foto: RTV Pink

Luna Đogani sinoć je nakon puštenog snimka rekla kako joj nije jasno da Slobodan Radanović može da spava i da je laže, a u video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo protekle noći.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'