AKTUELNO

Sa mnom je bio kulturan mladić kog su svi voleli - rekla je Kristina.

Prethodne noći, zadrugarima su pušteni snimci nastali prethodnih dana na luksuznom imanju nadomak Beograda. Klip koji je podigao najviše prašine bio je onaj na kom se jasno vidi poljubac između supužnika Kristine Kockar i Slobodana Radanovića kao i njegova izjava ljubavi.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon ovog saznanja, Slobina devojka, Luna Đogani, stavila je tačku na njihov odnos i prekinula svaki kontakt sa pevačem. Dok su se njih dvoje svađali, Kija je sa zadrugarima komentarisala minulu situaciju u pabu.

Zašto bi neko hteo da napravi lošu sliku o sebi - bila je iznenađena Jovana Tomić Matora.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pa on je glupav, pokvaren. Nije pametan. On sa njom radi sve što nije mogao sa mnom. Znaš kad bi on mogao mene da ućutkuje za stolom, znaš kad bi meni mogao tako da se obrati? Znaš kad bi mogao tako da se obrati drugim ljudima da je sa mnom. Njegov odnos prema Miljani, prema Mariji Ani, uneo im se. Ja sam mu rekla "Slobodane, šta radiš? Znaš kako to ružno izgleda?". Sa mnom se ne bi tako ponašao, ali s kim si takav si. On kaže "Ja sa tobom nisam bio ja". Druže, ti si sa mnom bio kulturan mladić, mladić za primer, svi su te voleli, išao si ka boljem, sad si se ukanalio, svi te mrze i misle loše o tebi. Očigledno da si to ti. Ja ne znam, nisam se udala za tog muškarca - rekla je Kija.

Kristinini cimeri su bili uvereni da Sloba sluša tuđa mišljenja i da na osnovu njih planira svoje korake. Matora, Lepi Mića, Sanja Stanković i Milan Milošević koji su pričali sa Kockarevom bili su složni oko jedne stvari, da Radanovićevo mišljenje kreiraju njegovi roditelji, majka Draginja i otac Dušan.

Ko god da mu šta kaže, i kakav god uticaj ima na njega, to ne opravdava da on to posluša i da se time vodi. Valjda ja imam izgrađen stav o tome šta želim a šta ne želim. On sa mnom nije tako mogao da priča, ja mu ne bih dozvolila da se tako ophodi prema drugim ljudima - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

On sada sluša Đeksona i Filipa - bili su sigrni stanari Bele kuće.

Kockareva se zatim prisetila i jedne situacije koju je preživela sa suprugom napolju. Naime, ona se svađala sa čovekom zbog njega, dok Radanović ništa nije uradio da je zaštiti.

Pi*kica, može da ima mišić koliki god hoće kad je pi*kica u duši. Znam ja šta sam radila spolja, svađam se sa muškarcima zbog njega, on sedi pored kao pi*kica. Ja peglam neke ozbiljne stvari, napušavam tog dečka, pritom taj dečko nije u vinklu, nije bio trezven u tom trenutku. Ja ne dam na njega, ne dam na Slobodana, ne dam na svog muža, ko god da je pored mene. A on sedi kao pi*kica, šta da očekuješ od takvog muškarca - bila je besna Kristina.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nije mi jasno da ti pet godina nisi videla da on nije idiot - rekao je Lepi Mića.

Kompletan razgovor zadrugara sa Kijom u pabu pogledajte u snimku koji sledi.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA HISTERISALA NA SLOBU POSLE SNIMAKA: Iskoristio si me i bacio zbog s*ksa, bila sam ti strast! (VIDEO)

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'