AKTUELNO

Šta će se još desiti do ponedeljka?

"Zadrugoviziju 3" su obeležili supružnici Kristina Kockar i Slobodan Radanović, koji su izveli mega hit Saše Matića i Cece Ražnatović "Lažov notorni", koji u potpunosti opisuje njihovu trenutnu emotivnu situaciju.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je došlo vreme za novo pevačko takmičenje, Slobina devojka Luna Đogani je po svaku cenu želela da peva sa Radanovićem, u čemu je na kraju i uspela. Oni su izabrali pesmu Adila Maksutovića "Sinovi tuge".

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, posle sinoćnjih video-snimaka blogerka i pevač su imali još jednu žučnu svađu koja se i jutros nastavila, a kako se čini, stvar je i više nego ozbiljna. Luna je rešila da neće da nastupi sa bivšim dečkom u ponedeljak i iznenadila svoje cimere. Dok je nekolicina zadrugara igrala igricu "kaladont", ona je ušla u pab da se javi muzičkom producentu i rekla:

Gde si? Samo da ti se javim pošto ja ne pevam, pa... - bila je kratka Luna.

Nakon javljanja produžila je u dvorište kod Marija Ane Smiljanić i Milana Miloševića, koji su vežbali za svoj nastup, pa je rekla da je tražila Drvo mudrosti, ali joj se nije javilo:

Foto: Printscreen Youtube

Da promeniš? - upitao ju je novinar.
Da, da sam bila pametna da uzmem i ja neku pesmu mojih roditelja, pa da uživam - rekla je Đoganijeva, a na to se nadovezala Marija Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Šta te briga, ti uzmi mikrofon i pevaj nešto deseto, smetaj - nasmejala ju je pevačica.

Da li će se situacija promeniti do ponedeljka i da li će se Đoganijeva pridružiti Slobi na sceni ostaje nam da sačekamo i vidimo, ali sigurno je da se na ovome neće završiti.

PROČITAJTE JOŠ:PRLJAVUŠA JEDNA, BRUKA I SRAMOTA: Goca i Milan ogovarali OVU ZADRUGARKU! (VIDEO)

Ovu Luninu izjavu možete čuti u narednim video-snimcima.

T. R.

#Ana Marija Smiljanić

#Luna Đogani

'