AKTUELNO

Ponovo ušle u žestoku svađu!

Nadežda Biljić noćas se posvađala sa Milanom Miloševićem, posle čega je lupala na kapiju govoreći kako želi da ide kući i kako ne može više da trpi svoje cimere. Nakon što je odustala od svoje namere, Nadežda je ušla u novu svađu, ali ovoga puta sa Miljanom Kulić.

Foto: RTV Pink

Ove dve ukućanke posvađale su se u toku igre istine kada je Sloba Radanović pitao Nadeždu Biljić zašto se posvađala sa Milanom Miloševićem. U toku svog izlaganja Biljićeva je plakala, a onda se žestoko posvađala sa trudnicom. Zbog njihove svađe reagovalo je i obezbeđenje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam se mačko moja izlečila od svojih trauma! - rekla je Nadežda Miljani.
Ti si se lečila od alkohola, a i dalje piješ! Ti si za poštovanje? Bane te poštovao pa je shvatio kakva si lujka! Miki će u finalu doći po Žutu, živi u nadi da će te Miki čekati! Živi u nadi i iluziji. Ćao! Završile smo - govorila je Kulićeva.

Foto: RTV Pink

Ti si fabrala tuđu kuću i tuđe pse dok nisi ostala trudna! Ti meni nešto pričaš? Kako te nije sramota? Bolje sa mosta da si skočila! Tvoj život je bedan! Jadan tvoj život i jadna ti takva! Mnogo ste počeli da se k*rčite, e sada ću i ja da se k*rčim! Bolesnice, ja imam prsten! - nastavila je Nadežda.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo tokom igre istine protekle noći.

Autor: S. K.

#Marija Kulić

#Nadežda Biljić

'