AKTUELNO

Ne žele da se pravdaju jedna drugoj.

Sanja Stanković i Andrijana Radonjić su svoj skladan odnos u rijalitiju "Zadruga" pokvarile nakon više od 8 meseci boravka u Beloj kući, a razlog tome je to što je plavuša priznala da je bis*ksualac i ozvaničila svoju vezu sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: TvPink Printscreen

No, to nije sve, Andrijana je tokom "Pitanja novinara" prošle subote u nekoliko navrata napomenula svoju cimerku da je "ne vuče za jezik", jer ona ima ima mnogo toga da kaže, a do sada nije pričala o tome. Tada je Stankovićeva pala u nesvest, a Radonjićeva joj nije pružila pomoć, ali je zauzvrat napisala pismo kojim joj je zatražila oporoštaj.

S obzirom na to da Sanja ovo pismo nije pročitala, Jovana Vučić, novinarka portala Pink.rs, ju je upitala da li je nakon toga poželela da porazgovara sa svojom rijaliti drugaricom i razjasni sve nesuglasice.

Meni je Sara dala to pismo... Ja sam to Andrijani rekla pre emisije "Pitanja gledalaca" i rekla joj ako hoće da popričamo u četiri oka da spustimo tenziju, da ne bude zle krvi. Onda je stiglo pitanje i ona je prokomentarisala to pismo i rekla "Ja ću sa njom da porazgovaram, ako ja to budem htela". Ja sam tada ostala u čudu, nema šta ona da želi, ona je mene povredila. Ja ti pružim priliku da razgovaramo. Meni samo treba trunka neka da oprostim nekome koga cenim i volim. Ja sam htela, ali mislim da je to pismo napisano čisto radi reda. Šta god da je napisano u tom pismu ne verujem. Meni nije prišla kada sam dobila nervni slom. Mogla je da priđe da popričamo i kaže "Bile smo drugarice, proživele smo sve i svašta. Ponadala sam se kada sam videla to pismo, ali posle one rečenice više ništa nije bitno - rekla je Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

Sanja je iznela svoju stranu priče, a to isto je uradila i Pinkova zvezda, koja, kako kažene želi nikome da se pravda zbog svega što se desilo između njih dve.

Napisala sam to pismo i rekla šta mislim i kako se osećam u tom trenutku. Stojim iza svega toga što sam napisala. Kada joj nije bilo dobro, nisam joj prišla da se ne bi shvatilo kako ja hoću da se operem, to da sam rekla da ću pričati sa njom kada budem htela samo je loše shvaćeno - nije želela da se pravda Andrijana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MOŽDA SE SA NJIM NEĆU VIDETI NIKAD VIŠE U ŽIVOTU! Nakon susreta sa Gagijem, Kijina mama progovorila o njemu i Anabeli: Ja sam ZGROŽENA! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'