AKTUELNO

Zasmetalo joj što je Radanović pevao svoju pesmu sa venčanja sa Kristinom.

Tokom današnjeg popodneva Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su otišli do Drveta mudrosti i zatražili muzičku želju. Naime, pevač je insistirao da čuje pesmu sa "Adio amore" koju u originalu izvodi Stefan Đurić Rasta, a Kija je zatražila pesmu sa njenog venčanja "Forever young" koju je kao iznenađenje pripremila za Slobu.

Foto: YouTube screenshot

Drvo im je oboma ispunilo muzičku želju, a oni su uživali u melodiji. Iako nisu bili jedno kraj drugog, pevali su iz sveg glasa. Ovo je primetila i Slobina bivša devojka Luna Đogani koja mu je zbog ovoga prebacila.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su ušli u raspravu, a Đoganijeva mu je saopštila da zbog njegovog ponašanja nastupati sam večeras na "Zadrugoviziji".

Šta radim? Luna nemoj da me nerviraš. Kidaš mi živc! Šta sam ti uradio? - Upitao je iznervirano Sloba.
Sam ćeš da nastupaš večeras, ja neću da se blamiram više ni jedan posto. Ne moraš ti ništa da radiš da bih ja videla neke stvari - odbrusila mu je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pevač je želeo da izgladi nesuglasice, ali neuspešno. On je krenuo za blogerkom u spavaću sobu i nastavili su raspravu.

Šta sam ti uradio, reci mi. Što si nad*kana na mene? Juče sam bio ceo dan sa tobom, bio sam tu za tebe - pričao je Radanović.
Nemoj da budeš molim te...Ja sam neraspoložena... Još ovih osam dana i da te ne gledam više, ni tebe, ni bilo koga - rekla je nervozno Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PEVAO JE SA OSMEHOM: Kija od Drveta mudrosti tražila NJIHOVU PESMU SA VENČANJA, Slobina reakcija ŠOKIRALA Lunu! (VIDEO)

Da li će blogerka promeniti svoje mišljenje u narednim satima, ostaje da saznamo. A njihovu raspravu možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'