AKTUELNO

Nikada se ne bi ponašala kao oni!

Zadrugari su i dalje u šoku nakon što je Luna Đogani nasrnula na Slobodana Radanovića posle poslednje žurke koja je bila organizovana u noći sa utorak na sredu. Tom prilikom Luna je čak i vređala njegovu suprugu Kristinu Kockar.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Da ovu situaciju ne mogu laku da zaborave stanari najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" govori i situacija koja je bila jutros. Naime, Zorica Marković je komentarisala ono što se desilo, ali i Lunine i Slobine roditelje.

Foto: RTV Pink

Ja ne mogu da shvatim, ta njena majka... Da joj otvori oči, da vidi da je to loše. Umesto da nam bude zahvalana, ona kaže da smo joj mi neprijatelji - pričala je Zorica o Anabeli, a onda je dodala: "Dugo ste vi ovde, ja kada sam gledala to su bile scene. 38, 39 žurki je bilo, samo žurke, da ti ne pričam ništa drugo. Svaka žurka je bila takva!".

U nastavku Markovićeva je rekla i da su je iznenadili roditelji Slobodana Radanovića koji su rekli da podržavaju prevaru koju je načinio njihov sin.

Foto: RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene su iznenadili Slobini roditelji u tim komentarima. Ti podržavaš to zato što ne voliš Kristinu. Pa kada izađu neka se razvedu! Ej bre, snaja ti je! Pet godina sa njim! Kiji mentalno svaka čast! - dodala je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Draginja Radanović

#Zorica Marković

'