AKTUELNO

Nema opravdanje za postupke svoje bivše devojke.

Prethodne noći u Beloj kući je odigrana još jedna igra istine. Ovoga puta, ponovo su najaktuelniji bili Sloba Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je otvoreno zamerio svojoj bivšoj devojci što je podržala ljubav Anđela Rankovića i Teodore Džehverović i izvinila im se na "Zadrugoviziji 4" dok se oni njoj nisu izvinili zbog ružnih reči izrečenih na njen račun.

Šta tebe briga šta ja radim? Nećeš da kažeš zato što si kukavica. Zašto ti gledaš šta ja radim, gledaj svoja posla - vikala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ti stvarno misliš da ja tebi želim zlo i da se sladim tvojim snimcima - postavio je pitanje Radanović upravo svojoj bivšoj devojci.

Nakon što je blogerka rekla da to ne misli, nastala je još veće svađa između bivših partnera. Pevač se prisetio uvreda koje su Anđelo i Teodora izrekli za blogerku.

Dečko je rekao da je mogao da te je*e da je hteo, kad god je hteo. Ona juri da se izvini njemu a on se njoj nikad nije izvinio - vikao je razjareno Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Šta sam sad uradila, šta ja radim, ne smeš da kažeš. Teodora i ja smo ušle ovde kao drugarice. Žao mi je što se sve ovako završilo. Ona je mene branila, skrivala i ja ne mogu to da joj zaboravim. Ne želim da sećam kako smo se svađali, vređali i tako dalje. Zato sam osetila potrebu da im to kažem kada sam videla onu scenu na "Zadrugoviziji", želela sam da im se izvinim - rekla je Luna kroz suze.

Đoganijeva je naglasila da joj ne treba ničije izvinjenje jer je, kako kaže, ona takav čovek da će se izviniti svakome za koga smatra da ga je uvredila i nanela mu zlo.

Ti si se njima izvinila, ali trebalo bi i oni tebi - ponavljao je Sloba.
Ja se vama izvinjavam ako sam išta uradila loše - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA OBUZDA EMOCIJE: Teodora plakala kao kiša kada je čula ovu pesmu! (VIDEO)

Ja ću sada reći Luni izvini, ali mislim da je mnogo jače od tog "izvini" to što sam joj pritrčao kad god joj bila potrebna pomoć. Izvini, Luna, za sve uvrede i psovke - završio je Anđelo.

Ipak, Radanoviću ovo nije bilo dovoljno, pa je nastavio svađu sa svojom bivšom devojkom, a ishod je bio mnogo gori nego što se očekivalo. Pevač je završio u dvorištu grcajući u suzama.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Teodora Džehverović

'