AKTUELNO

U studiju je otkrila šta je zapravo uticalo da se ona predstavi onako kako nije želela.

U Beloj kući vlada velika tenzija, naročito zbog činjenice da se konačno bliži kraj ovom najgledanijem rijalitiju u regionu.

Odlukom glasova publike napravljen je prvi presek, a Marija Ana Smiljanić bila je sledeća u nizu koja je zvanično napustila Zadrugu. Takmičarka je plakala na putu ka studiju, a onda je voditeljki Dušici Jakovljević priznala da joj je najteže pao odlazak njenog dečka Filipa Đukića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čini mi se da mi je svaki minut bio kao dan, pogotovo posle Filipovog odlaska. Bilo mi je jako teško. Ništa mi ne znači da ostanem dan-dva više. Iskreno, cela situacija u kući, nisam pričala sa troje-četvoro ljudi. Bane, Bora, Goca, Anđelo i Teodora, sklanjala sam se od njih, nisam se uklopila. Nisam imala ni volje. Ja sam svesna da me sa Filipom sve poremetilo - rekla je Marija Ana.

Novinari su poslednji put za ovu sezonu gostovali u studiju, pa je Darko Tanasijević iskoristio priliku da upita Mariju Anu zašto je dozvolila da njena ljubavna priča utiče na to da svoje kvalitete i dobre osobine stavi pod tepih, uporedivši je sa Kristinom Kockar koja je bez obzira na sve bila i te kako srećna i vesela u pojedinim momentima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nismo svi isti, ja sam posle tri dana imala žestoku svađu sa Filipom gde su svi bili na njegovoj strani. Mnogi su smatrali da sam antipatična. Žao mi je zbog svega, sve sam mogla drugačije, ali nisam mogla ni protiv sebe - odgovorila je Marija Ana.

Marija Ana je imala priliku da pogleda prilog o tome kako je izgledao njen boravak, a ona je zaprepašćena shvatila da joj sve to ipak nije trebalo, ali i priznala da li je i dalje zaljubljena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Previše sam razmišljala o tome i kako će se sve prikazati, moram da razmišljam pozitivno, više nisam u rijalitiju. Sad mi je jasno zašto svi misle da je fejk, vidim da smo se samo svađali i izgovarali jedne te iste reči. Imali smo turbulentnu vezu, ali smo rešavali u četiri zida. Mislim da se nijedan par nije vređao ovako. Mogli smo da se ignorišemo, bilo bi bolje. Mislim da nije pametno da se vidimo posle ovoga, jer mi ne možemo da komuniciramo. Ja ne mogu da kažem da sam zaljubljena, volim ga kao čoveka. Navika je svakako. Nabila bih mu na nos sve, ali nemam ništa od toga da se kajem, nama treba ozbiljan savetnik - rekla je Marija Ana.

K.Ristić

#Marija Ana Smiljanić

'