AKTUELNO

Nakon izlaska iz rijalitija sve će biti drugačije.

U najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", prvog dana ušlo je 37 zadrugara, a do danas, posle više od devet meseci ostalo je njih 12 i oni nose počasnu titulu superfinalista.

Danima unazad ukućani neprestano pričaju o velikom finalu koje je predviđeno za večeras. Kristina Kockar, Slobodan Radanović i Milan Milošević su se okupili u dnevnoj sobi, gde su sumirali utiske i pričali o onome što ih očekuje u narednim satima.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je rekao da ima tremu, jer ne zna šta ga očekuje kada izađe, s obzirom na to da je svestan da je u rijalitiju prevario suprugu sa Lunom Đogani, a sada izlazi kao samac.

U jednom trenutku je zavladala tišina u Beloj kući, a Kristina je, znajući da više neće deliti istu prostoriju sa Radanovićem, to naglas i konstatovala.

Slobo, rastajemo se danas - rekla je naprasno Kija.
Da, ovo vam je poslednji put da ste pod istim krovom - prokomentarisao je Milan, dok je Radanović ostao uzdržan.

Foto: Printscreen Youtube

Kakav će odnos vladati između Kristine i Slobodana nakon završetka rijalitija ostaje da saznamo.

Pročitajte još: SAMO SAM TO HTEO DA VIDIM: Anđelo jedva ostao imun kada je pogledao video u kojem je PRVI PUT POLJUBIO TEODORU! (VIDEO)

Kakva je atmosfera vladala u Beloj kući i šta su ovo troje zadrugara razgovarali možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'