AKTUELNO

Dala svoje iskreno mišljenje o svemu!

Miljana Kulić zauzela je peto mesto u superfinalu Zadruge i osvojila automobil marke "Škoda". Ona je za portal Pink.rs podelila prve utiske nakon izlaska.

Pa svi su očekivali da ću ja biti pobednica, ali ja sam prezadovoljna petim mestom. Znači da te ljudi vole. Pobeda dođe i prođe, ali je bitno ostati čovek - rekla je Miljana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na pitanje kako izgleda biti trudnica u rijalitiju, ona je iskreno odgovara:

Izgleda lepo (smeh). Sva sreća da nisam bila svesna, iskreno. Jer ne bih išla na štiklama, ne bih radila neke stvari, nisam spavala do 5, 6 ujutru, previše sam emotivno doživljavala te stvari, ja ne verujem šta mi se dešava u životu, ovo je najlepši period u mom životu - rekla je ona i dodala:
To sam u suštini ja, da nisam trudna ne bi verovali kakva bih bila. Meni je bitno da se borim za svoju bebu, za svoju porodicu. Auto sam poklonila tati i sada mi je bitno da mi beba bude u redu i još mesec dana imam do toga - rekla je ona.

Foto: Pink.rs

Ona nam je otkrila i kako će nazvati svoje dete, iako još nije odlučila.

Mihajlo, Vuk, Lav, izvlačiću ili ću čitati kalendar i izabrati neko lepo ime - kaže ona.

Za kraj nije mogla a da ne prokomentariše ljubavni trougao.

Ne zanimaju me. Meni je žao samo Kije u toj situaciji. Luna i Sloba, to je strast koja će se završiti za mesec-dva. Bilo bi mi drago da ga Kija preboli i da svo troje nađu svoju sreću, a to nije bilo u rijalitiju - iskrena je bila Miljana.

Autor: N. V./ S. K.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'