AKTUELNO

Kaže da joj je sve užasno izgledalo.

U toku njenog boravka pod krovom rijaliti programa "Zadruga" koji je pomerio sve granice, imali smo prilike da vidimo Lunu Đogani u raznim situacijama, od sreće do suza, u toku romanse sa pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani je sinoć u emisiji "Zadruga, narod pita" komentarisala i zašto je često imala napade.

Iskreno, to je bilo više u meni, to neko nezadovoljstvo, zato što sam bila sve više svesna šta se desilo, u kakvoj sam situaciji. Mislim da nikome ne bi bilo lako da bude u istoj prostoriji sa svojim dečkom i njegovom ženom. Ja sam mlada... Filmovi u mojoj glavi su se stalno dešavali, da li ona njega gleda, da li on nju gleda, nisam mogla to da prekinem - izjavila je Luna u studiju.

Foto: RTV Pink

Uvek je postojao taj neki strah u mojoj glavi, pogotovu što je ona bila tu. I to je u meni izazivalo da doživljavam te napade. Užasno je. Gledala sam svaki svoj napad i to je izgledalo jako ružno - rekla je Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Đoganijeva je u nastavku rekla i kako je sanjala da su se Sloba i Kija pomirili, a da su nakon tog njenog sna počeli njeni i Radanovićevi problemi u odnosu koji su započeli pred kamerama "Zadruge".

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'