AKTUELNO

Pričala i o trenutku kada je Kija priznala Radanoviću da ga voli.

Luna Đogani je večeras gošća voditeljke Dušice Jakovljević, a gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja ovoj zadrugarki či je boravak u Beloj kući obeležila ljubavna veza sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Blogerka je u jednom trenutku komentarisala i kada je počela da sumnja u Slobinu ljubav. Luna je rekla da je sve krenulo kada je sanjala jedan san.

Ja sam sanjala i ono što se posle desilo. Da su se oni pomirili, da je on rekao da je to neka fora, da hoće da bude sa svojom ženom, da sam ja bila nebitna i mene je to toliko pogodilo i ja taj san nisam mogla da izbacim iz glave. Taj san mi je kao neki znak bio. Posle toga je bilo sve OK. E, onda smo Kija i ja imale jedan divan razgovor u pabu i tada sam shvatila. Ja sam bila ubeđena da ona njega prekrižila - govorila je Luna.

U nastavku je Luna Đogani i komentarisala kako se osećala kada je Kristina Kockar, još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, priznala da ga i dalje voli.

Foto: RTV Pink

Jako mi je bilo teško. Mi smo bili samo u OK odnosima. Nije nam bilo tu sad nešto da se ustručavamo, kao da ona nije tu, a onda kada je rekla da ga ona voli, ja sam znala da će on da se promeni. Nije želeo da se oseća ona kao da on nju izbegava i ja sam se u tom trenutku sklonila od njega. To je situacija koja ne može da se opiše, ali eto, valjda je tako trebalo da bude. Ja verujem u neke te znakove i u Boga - izjavila je Luna.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'