AKTUELNO

Luna tvrdi da je Matora nekada želela da se druži sa njom.

Luna Đogani je u toku svog gostovanja u emisiji "Zadruga, narod pita" komentarisala i Jovanu Tomić Matoru, koje se od ranije poznaju i koje su živele zajedno u rijaliti programu "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Foto: Pink.rs

U superfinalnoj noći rijaliti programa "Zadruga" došlo je i do svađe između Lunine majke Anabele Atijas i Jovane Tomić Matora, a Luna Đogani je za Matoru rekla kako se mnogo razočarala u nju.

Naravno da se nisam čula sa Matorom. Jovana je moje najveće razočarenje u Zadruzi, zato što smo mi bile poznanice. Ona je mene podržala kada sam ušla. Bila je uz mene. Družile smo se i onda se samo krenula na drugu stranu. Ja joj ništa ne zameram. Želim joj svu sreću ovog sveta. Ne bih volela nikada da je sretnem. Smatram da je jako pogrešila što se mene tiče. Ranije je imala jako lepo mišljenje o meni i jako je želela da se druži sa mnom. To je zaboravila - izjavila je Luna.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala situacija kada je Luna Đogani komentarisala Jovanu Tomić Matoru u emisiji "Zadruga, narod pita".

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

'