AKTUELNO

Navodno je, njen bivši poslovni menadžer potrošio celi njen udeo u nasledstvu očevog bogatstva koji je bio procenjen na 100 miliona dolara.

Ćerka Elvisa Preslija, slavnog kralja roknrola, koji je preminuo u 42. godini života, Lisa Mari Presli (50) ostala je bez celog nasledstva. Navodno je, njen bivši poslovni menadžer potrošio celi njen udeo u nasledstvu očevog bogatstva koji je bio procenjen na 100 miliona dolara.

Američki mediji su nabavili sudske dokumente u kojima je Lisa optužila Berija Sigela (68) da ju je dugi niz godina uveravao da je njeno finansijsko stanje ''sigurno i dobro'', a zapravo se bogatstvo smanjilo na svega 14 hiljada dolara zbog njegovih loših odluka i investicija. Beri je ulagao u firmu koja je imala licencu za ''Američkog Idola''. Firma je bankrotirala 2016. godine nakon kraja emitovanja spomenute TV emisije.

- Da je Sigel prikazao verodostojno finansijsko stanje, te ograničio trošenje prilhoda, Lisa bi danas živela lepim životom s godišnjim budžetom od 1,5 do dva miliona dolara godišnje -  rekao je izvor.

Elvisova ćerka optužila je bivšeg poslovnog menadžera za likvidaciju prihoda nasledstva nakon što je investicija u emisiju propala. Nije se prilagodila novom načinu života budući da je, zbog njegove preporuke, potrošila dupli iznos godišnjeg doprinosa.

Autor: Pink.rs

#Elvis Prisli

#ćerka

'