AKTUELNO

Ova talentovana devetogodišnja devojčica izdvaja najlepše trenutke u takmičenju.

Devetogodišnja Ljiljana Plavšić je svojom pojavom, glasom i sjajnom interpretacijom u četvrtoj sezoni "Pinkovih zvezdica" oduševila žiri, a Goca Tržan je uvek za nju govorila da je rođena pevačica, te ne čudi što je u veoma jakoj konkurenciji došla do velikog superfinala.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ljiljana će se ovog petka sa još devetoro superfinalista boriti za trijumf u četvrtoj sezoni "Pinkovih zvezdica", a nakon finalne večeri održane prošle nedelje, sa Ljiljom smo sumirali utiske.

Svaki trenutak u 'Pinkovim zvezdicama' mi je bio najlepši, ja mnogo volim kada sam na snimanju i u studiju. Uvek se nekako dobro i lepo osećam - rekla je Ljilja na samom početku razgovora.

Iako na sceni deluje kao da se ne plaši ničega, Ljilja nam je otkrila kada je na sceni osetila strah.

Kada sam prvi put izašla na scenu, pred žiri, tada sam osetila strah. A i nisam očekivala da je sve tako veliko - kaže ova talentovana devetogodišnjakinja i dodaje:
Pre nego što počnem da pevam kažem sebi da ne treba da brinem kakvi će biti komentari, jer šta god da bude, bitno mi je da sam ja zadovoljna i da uvek dam sve od sebe na sceni.

Foto: E-Stock/Rajko

Ljilja je u takmičenju stekla dobre prijatelje, a upravo jednu Zvezdicu je izdvojila kao nekog sa kim bi volela da snimi duetsku pesmu.

Definitvno bih volela da snimim duet sa Tomislavom Božovićem - rekla je Ljilja, koja nam je otkrila i za koju je pesmu poželela da je njena:
Pesma koju bih volela da sam ja snimila je sigurno 'Jedra' od Saše Kovačevića.

Foto: E-Stock/Rajko

Kao i žiri i publika, tako i Ljilja kod sebe vidi veliki napredak u odnosu na prvi nastup.

Promenilo se to što više nemam tremu, poboljšala sam pevanje i glas mi se malo uozbiljio - rekla je ova briljantna devojčica.

Iako je uvek dobijala odlične komentare, Ljilja se nadala, ali nije očekivala dolazak do superfinala i deset najboljih.

Iskreno nisam očekivala da prođem u superfinale jer je bilo mnogo talentovane dece, ali sam se mnogo trudila i presrećna sam što sam došla do kraja. Kao i svi koji smo u superfinalu, vidim sebe kao pobednicu, mislim nadam se tome - rekla je Ljilja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za kraj, ispričala nam je da li sada pred superfinalno veče oseća tremu.

Nemam tremu pred superfinale, imala sam na početku, ali sada više nemam uopšte. Sad samo izađem na scenu i dam sve od sebe da otpevam najbolje - kaže Ljilja.

Ukoliko je Ljiljana vaš favorit i želite da je vidite kao pobednicu "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za nju.

- za Srbiju 1 na broj 3010

- za Crnu Goru 1 na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C1 na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C1 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C1 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C1 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C1 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C1 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C1 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C1 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C1 na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C1 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C1 na 19707799

Ljiljin nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink, a do tada se podsetite njenog finalnog nastupa.

Autor: M. Đurović

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'