AKTUELNO

Sa Tomom smo razgovarali o njegovim impresijama i najlepšim trenucima u takmičenju.

Desetogodišnji Tomislav Božović je jedan od desetoro najboljih takmičara koje ćete gledati u spektakularnom superfinalu "Pinkovih zvezdica" ovog petka na TV Pink.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Tomislav je svojim sjajnim ponašanjem na sceni i glasom osvojio žiri, a sada kada je ušao u samu završnicu takmičenja, razgovarali smo sa njim o njegovim impresijama i najlepšim trenucima u takmičenju.

Najlepši momenat mi je bio kada sam pevao 'Show Must Go On' i eto moj prvi nastup, zbog pohvala koje sam dobio od žirija i zbog koreografije. To su mi dva najlepša trenutka u 'Pinkovim zvezdicama', osećao sam se prelepo - rekao je Toma.

On potpuno vlada scenom još od prvog kruga, ali ipak priznaje da je ponekad imao tremu, pa čak i strah.

U specijalnoj emisiji pred polufinale sam imao strah, inače imam samo malo treme. Mada i kada Marijana proglašava ko ide dalje vlada tenzija i uzbuđenje, pa osećam strah da li ću proći dalje - kaže ovaj dečak i otkriva šta u sebi pomisli pred svaki nastup:
Uvek sam u sebi pomislio pred nastup da ću dobiti pet stolica, da sam potpuno spreman, bodrim se.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Toma već učestvovao u "Pinkovim zvezdicama", on je ispričao i šta se promenilo kod njega u odnosu na prvi nastup.

Promenio se moj stav na sceni, moje pevanje, sve sam bolji i verujem da će se moj talenat tek nadograđivati - kaže ovaj desetogodišnjak.

Osim što sebi želi pobedu u ovom takmičenju, Toma nam je rekao i ko je njegov favorit.

Imam dosta favorita, Ljuba Stanković i svi moji drugari iz škole pevanja koji se takmiče sa mnom: Ljiljana Plavšić i Teodora-Tara Stojanović. Naravno, nadam se da i ja mogu da budem pobednik - kaže Toma.

Foto: E-Stock/Rajko

On nam je ispričao i koju pesmu, od onih koje je do sada izvodio, bi voleo da je snimio i da je njegova.

Pesma koja mi se najviše dopada, i za koju bih voleo da je moja je 'Hotel California'. Osećao sam se najprijatnije kad sam je pevao, zbog toga bih voleo da je to moja pesma - otkrio nam je Toma.

Za kraj, pitali smo ga da li je očekivao dolazak do superfinala, kao i da li ima tremu pred ovonedeljni nastup.

I te kako sam očekivao da stignem do superfinala iako sam bio u šoku kada sam prošao dalje u odlučujućoj emisiji pred polufinale. Osećao sam da ću proći jer je pevanje moj san. Nemam tremu, jer sam došao do superfinala i sada šta god da bude, ovo je za mene veliki uspeh - rekao je Toma.

Foto: E-Stock/Rajko

Ukoliko je Tomislav vaš favorit i želite da ga vidite kao pobednika "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

- za Srbiju 3 na broj 3010

- za Crnu Goru 3 na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C3 na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C3 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C3 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C3 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C3 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C3 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C3 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C3 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C3 na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C3 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C3 na 19707799

Tomin nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink, a do tada se podsetite njegovog finalnog nastupa.

Autor: D. B.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Tomislav Božović

'