AKTUELNO

Nova ljubav na pomolu?

Mlada modna blogerka Luna Đogani široj javnosti je postala poznata svojim učešćem u "Zadruzi" i vezi koju je započela sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Foto: Instagram

Ipak, po nepuštanju Bele kuće, Luna je odlučila da okrene drugi list i da precrta Slobu. Njen cimer iz rijalitija Milan Milošević je ekskluzivno za portal pink.rs okrio ko je to do ušiju zaljubljen u mladu modnu blogerku.

Ja sam rekao da se Luni može desiti ljubav sa jednom poznatom osobom jer znam da se jedan poznati sportista ozbiljno raspituje za Lunu, neću otkriti njegovo ime naravno ali kad budem dobio zeleno svetlo da se otkrije ko je on i u kojoj zemlji igra, ja ću ekskluzivno za Pink.rs to reći. Luna je otputovala na odmor u Grčku i siguran sam da će taj sportista posetiti to letovalište - naveo je Milan.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: KO VIŠE ZARAĐUJE OD NASTUPA, ČIJE IME SE ORILO KLUBOM I DA LI ĆE PEVATI SA SLOBOM? Kija uživo u Premijeri prenela utiske nakon prvog nastupa! (FOTO)

Kako je Đoganijeva na odmor otputovala sa svojom majkom Anabelom Atijas, ostaje nam da saznamo šta će pevačica reći na to ako poznati sportista zaista dođe da vidi Lunu.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'