AKTUELNO

Tinejdžerke širom sveta u suzama.

Internacionalna pop zvezda Džastin Biber verio se sa svojom devojkom, manekenkom Hejli Boldvin, i to posle samo mesec dana veze. Ovu informaciju preneli su američki mediji, a Džastin je to potvrdio na društvenoj mreži Instagram.

Foto: YouTube screenshot

On je podelio fotografiju sa svojom devojkom, na kojoj se vidi verenički prsten koji joj je poklonio, a uz to Biber je napisao i emotivnu poruku.

Hejli toliko volim sve tvoje. Želim da svoj život provedem sa tobom i upoznam svaki tvoj deo strpljivo i nežno. Obećavam da ću našu porodicu voditi časno i sa integritetom. Moje srce je puno tebe, uvek ću te stavljati na prvo mesto. Ti si ljubav mog života, Hejli Boldvin, i ja ne želim da ga trošim sa bilo kim drugim. Ne mogu da dočekam najbolji deo svog života. Smešno je, jer sad sa tobom sve ima smisla. "Ko pronađe suprugu, pronađe dobru stvar i dobija uslugu od Gospoda" - napisao je Džastin između ostalog.

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG POSTAJE CRNOGORAC? Turski glumac progovorio o dolasku u susedstvo! (FOTO)

Ova objava tinejdž zvezde dobila je skoro devet miliona lajkova za nekoliko časova, a ni čestitke u komentarima ne izostaju.

Pink.rs

#Džastin Biber | Justin Bieber

#Hejli Boldvin | Hailey Baldwin

'