AKTUELNO

Glumac nije krio oduševljenje zbog ovoga.

Glumac Silvester Stalone je rešio da napravi predah i da sa svojom porodicom otputuje na letovanje u Francusku. Odmah po dolasku bio je oduševljen gostoprimstvom koje mu je ukazano u jednom od najprestižnijih tamošnjih restorana. No, to nije sve.

Njegovi verni fanovi su ga u potpunosti opsedali, što mu nije smetalo, naprotiv. Glumac je, poput pravih profesionalaca, posvetio svoje vreme vernim obožavaocima i sa njima pravio selfije, što je fanove oduševilo.

Osim toga što mu na polju glumačke karijere ide sve kao po loju, on ne krije i da ima vrlo lep odnos sa svojom porodicom sa kojom je odlučio da provede letnje dane na jahti i uživa u čarima Azurne obale.

Podsetimo, od 1997. Stalone je u braku s bivšim modelom Dženifer Flavin koja se, uprkos svojim godinama može pohvaliti savršenom figurom. Njih dvoje imaju tri ćerke, Sofiju, Sistin i Skarlet.

Pročitajte još: ŠOK! Milan upao u sobu Sanje i Matore, zatekao ih dok su radile OVO! (VIDEO)

Na osnovu fotografije koju je objavila Dženifer, može se zaključiti da su i ćerke nasledile njenu lepotu. Osim što atraktivno izgledaju, vrlo su vredne učenice i studentkinje, na šta je glumac sigurno ponosan.

D. B.

#Silvester Stalone

'