AKTUELNO

Izgleda da je i starleti dosadila njena zadnjica.

Kuhinja i kuvanje ne zanimaju mnogo Staniju Dobrojević, ili, kako jutros  reče u “kreativnoj raspravi” s Bojanom Stamenov “ne bi baš mnogo da se trti” u tom prostoru.

Priča između Stanije i Bojane počela je dok je pevačica mesila testo. Kako je Bojana tokom svog boravka na imanju u Lisoviću uspela da se, osim kao pevačica, afirmiše i kao kuvarica bez konkurecije, Stanija je zamolila da joj pokaže kako se pravi neki od njenih gurmanluka.

- To je kao kad bih ti dala da rešavaš jednačinu, a ti ne znaš ni sabiranje ni oduzimanje ni množenje ni deljenje. To je za mene nezamislivo –  odbrusila je Bojana.

Stanija nije odustala.

- Pa  ti znaš sve – pokušala je Stanija da je odobrovolji.

- Ja znam sve, i da se slikam, i da se našminka, i da đuskam, i da kuvam… to se zove širina – Bojana je i dalje bila oštra.

- Pa dobro, ja znam sve osim da kuvam, a nešto se baš i ne trtim u kuhinju ni zbog sebe, ni zbog mame, ni zbog dečka.  Tako ću sve dok ne budem imala decu. A već znam kako će to da izgleda. Negde iz Amerike ću da zovem majku na skajp da mi objasni... – odgovorila je starleta.

Da ne voli da kuva, nije teško poverovati, a što se ostalog tiče... nek joj bude mada je baš to poza u kojoj se najviše slikala, neretko i u kuhinji.

'