AKTUELNO

Ova takmičarka je članove žirija i publiku osvojila svojim šarmom.

Lara Božinović iz Beograda je probila led u večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica". Lara ima 8 godina i predstavila se pesmom "Nisi sam" koju u originalu izvode Petar Vagner i Prijatelji. Ova takmičarka je dobila četiri glasa žirija, budući da Milan Stanković nije pritisnuo zeleni taster. Lara je ranije objasnila da želi da bude ministarka kulture, a za sad uživa u pevanju.

Foto: YouTube screenshot

Preslatka si večeras i te notice na toj suknjici. Ovu pesmu smo Leontina i ja pevale za humanitarnu akciju "Podrži život". Divno si se snašla u ovoj pesmi. Samo je trebalo da malo tačnije pevaš, da malo više budeš u pesmi, da bolje kontrolišeš svoj glasić. Imaš vibrato, ali ga nekako koristiš nevešto. Znači samo neko da ti pokaže kako da koristiš taj svoj lepi vibrato - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Ovo je bilo slatko i onako dečije. Ali čini mi se da je to dobro za dečiji hor, ali za Zvezdicu ne i zbog toga ti ja nisam dao glas - iskren je bio Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

Ti si preslatka devojčica, zaista, jedna vrlo harizmatična devojčica. Ali nije nužno da se baš svi bavimo pevanjem. Ti si harizmatična na mnoge načine. Ovo pevanje je kod tebe čini mi se najmanje izraženo. Ti bi bila odličan govornik, bila bi možda čak i odlična glumica, možda da probaš i time. Ovo je bilo prosečno pevanje. Ništa spektakularno se nije desilo na sceni, osim što si ti božanstvena - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Ti Lara zaista pevaš tim dečijim glasom, a ja zaista i ne mogu da očekujem od tebe da pevaš glasom dvadestogodišnjaka pošto si još uvek mala devojčica. Meni si ti bila sasvim dobra, tačna si bila. Ja se ne bih složila da si imala omašenu intonaciju. Potpuno si tačno sve izvela - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: YouTube screenshot

Želim da se napravi još jedna skupština i da ja budem ministarka - rekla je Lara i dodala:
Zadovoljna sam svojom ocenom, ja sam baražna devojčica.

Autor: J. Vučić

#Lara Božinović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'