AKTUELNO

Ovaj takmičar oduševio je članove stručnog žirija.

Adam Labunski ima 25 godina i dolazi iz Skoplja. Adam se takmičio i u prošloj sezoni, a večeras je otpevao pesmu "Čisto da znaš" od Peđe Medenice. Ovaj takmičar je dobio svih pet glasova žirija, a Bora je svoj glas dao u poslednjem trenutku.

Pa, gde si ti? Prvo sam mislio da je ženski glas. A čujem te ukrase, hoće te, neće te. A kad sam video da si ti, e u redu, dobro je. Idući put molim te izaberi neku bolju pesmu, pazi na ukrase, posebno na krajeve ukrasa i bićeš savršen. Drago mi je da si došao ponovo - rekao je Bora Đorđević.

Foto: Printscreen Youtube

Ovaj momak peva divno predivno, ma sve je na svom mestu. Odmah sam hteo da odem gore, ali rekoh, 'ajde još malo da ga saslušam. Međutim, što sam duže slušao, sve je bolje bilo. Šta više da kažem, bravo i samo guraj napred, odlično je bilo - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

- Adame, ja ću vene da isečem ako ti ne dođeš do finala, iskreno rečeno. Ti nisi najkvalitetniji pevač koga imamo u ovom takmičenju, ali si najkompletnija ličnost koja bi mogla da bude zvezda, po mom skromnom mišljenju. I ako ovde nešto pođe po zlu, ti ćeš biti gost na mom koncertu - rekla je Zorica Brunclik.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Adam Labunski

#Pinkove zvezde

#Takmičar

#Zorica Brunclik

'