AKTUELNO

Ovako je bilo na snimanju nove sezone vašeg omiljenog muzičkog takmičenja.

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" iznedrilo je kroz ove četiri sezone veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Nakon učestvovanja u "Pinkovim zvezdicama", takmičarima su se otvorila mnoga vrata - neki su predstavljali Srbiju na dečijem takmičenju za pesmu Evrovizije, neki su osvojili brojne nagrade na različitim domaćim i inostranim festivalima, neki su snimili i svoje pesme i stekli ogromnu popularnost - a sada se oni najbolji vraćaju na veliku scenu u petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars", koja počinje u petak 26. oktobra samo na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Posle četiri sezone, nekoliko desetina hiljada dece na audicijama i više od 400 emisija, 36 najboljih zvezdica nastupaće u do sada neviđenoj sezoni vašeg omiljenog muzičkog takmičenja.

Ove godine uživaćete u glasovima, ali i spektakularnim nastupima Valentine Mec, Isidore Mitić, Lene Stamenković, Dunje Jeličić, Davida Radosavljevića, Pavla Vasiljevića, Mateje Vukašinovića, Igora Lazarevića, Antonije Gigovske, Darije Vračević, Nike Purić, Uroša Stankovića, Žarka Pribakovića, Veljka Čačića, Tome Milovanovića, Katarine Radulović, Bojane Radovanović, Marine Stanković, Tatjane Savatić, Komnena Vukovića, Sergeja Pajića, Davida Markovića, Todora Kitanovića, Teodore Marković, Ivane Dimkovski, Teodore-Tare Stojanović, Ljiljane Plavšić, Tomislava Božovića, Petra Bulatovića, Selme Beriše, Milice Ilić, Nikole Milenkovića, Amne Alajbegović, Leonore Gaši, Eme Simonović i Irine Arsenijević.

Žiri će i ove godine ocenjivati i davati korisne savete učesnicima, a Jeleni Tomašević, Goci Tržan, Leontini Vukomanović i Sergeju Ćetkoviću se u crvenim stolicama pridružila i pevačica Kristina Kija Kockar.

U petoj sezoni došlo je do promena kako u sastavu žirija, tako i na sceni - Marijana Mićić dobila je pojačanje i to u vidu svoje veoma dobre prijateljice i koleginice Ane Mihajlovski, koja će od sada biti voditeljka "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ne propustite najuzbudljiviju sezonu vašeg omiljenog šou programa, "Pinkove zvezdice-All Star" koja počinje sa emitovanjem 26. oktobra na TV Pink, a do tada sve novosti pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#Ana Mihajlovski

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#Žiri

'