AKTUELNO

Spremna je da se odruži sa Oljom.

Katarina Keti Ristić i Zorica Marković imale su danas ozbiljan razgovor i analizu Katarininog odnosa sa Oljom Bajrami i Tomislavom Panićem koji je davnima spominjao Keti i javno je ostavio pred milionima zbog zbližavanja sa pevačicom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinarka je Zorici rekla kako joj je Toma nebitan i da nema šta da krije, ali da želi da zna zbog čega Olja ima problem sa njom. Katarini je zasmetalo što ju je Bajramijeva često komentarisala dok nije ušla u "Zadrugu 2".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nedavno su i Zorica i Katarina imale svađu kada je Ristićeva nazvala Olju "pevaljkom", što je Zorici zasmetalo zbog čega su i o tome polemisali danas.

Foto: RTV Pink

Ti meni od prvog dana kažeš da se k*rčim, da li tebe ugrožavam sa tim? Za deset dana si mi rekla i da sam kvazinovinarka i da sam utripovana seljančura, a ja ćutim! Ti si imala potrebu da ustaneš i napadaš mene. Meni Olja kaže u fazonu da ćemo napraviti Tomi haos, ja joj kažem da ima ekstra priliku da sve što sam rekla o tebi treba da progutam - govorila je Keti.

Foto: RTV Pink

Devojko, skačeš sa teme na temu! K*rčiš se! Sumnjam u tvoj fakultet, sve profesore znam! Ti se sama takva predstavljaš! Rekla sam da si kvazinovinarka na ono 'pevaljka' ja se nadam da i ti svoju profesiju štitiš. Nemam razlog da ti pezim, ja tebe gotivim i gledam odakle ti u toj priči i to mene iritira. Zadrugari imaju pravo da komentarišu. Verujem i hiljadu puta sam se postidela zbog nekih situacija, ali sam to prevazišla - pričala je Zorica.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

#Zorica Marković

'