AKTUELNO

Ova talentovana devojčica je porasla i u međuvremenu radila na svom pevanju, tako da jedva čeka da čuje komentare žirija posle dve godine.

Bojana Radovanović obeležila je treću sezonu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" svojim neverovatnim nastupima, a na radost gledalaca, ona se vraća na scenu u jubilarnoj petoj sezoni "Pinkove zvezdice-All Stars". Njen nastup gledaćete već večeras od 22 časa na TV Pink!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako je sa plesnim grupama nastupala u prethodnoj sezoni, Bojana kaže da to ne može da se poredi sa tim što će ponovo zapevati pred žirijem.

Uopšte ne mogu da opišem taj osećaj kada sam ponovo stala na tu scenu. U prethodnoj sezoni sam jednom plesala na sceni, ali je ovo potpuno drugačije jer je nova 'All Stars' sezona, svi superfinalisti iz prethodnih sezona nastupaju. Veoma sam uzbuđena jer znam da ćemo se svi družiti i pevati. Previše mi je nedostajalo druženje i snimanje, jedva sam čekala da počne ova sezona - rekla je na samom početku Bojana.

Ova talentovana devojčica je porasla i u međuvremenu radila na svom pevanju, tako da jedva čeka da čuje komentare žirija posle dve godine.

Tokom treće sezone, žiri je govorio da sam ja dete koje je najviše napredovalo u takmičenju. Osim što je došlo do promene u mom izgledu, mnogo sam radila na pevanju, posle takmičenja sam nastavila sa časovima pevanja. Glas mi se potpuno promenio i mnogo sam napredovala, tako da jedva cekam da izadjem na scenu i da čujem njihove komentare - kaže Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup u "Pinkovim zvezdicama" je bio njen veliki san, a od jubilarne pete sezone očekuje dobru zabavu i druženje.

'Pinkove zvezdice' su mi donele jedno predivno iskustvo. Počela sam da pevam nekoliko meseci pre početka treće sezone, uvek sam sanjala o nastupu na toj sceni. Imala sam želju da radim na svom glasu, a 'Pinkove zvezdice' su mi u tome pomogle. Od ove sezone očekujem druženje, nove prijatelje i novo iskustvo koje će mi pomoći u daljoj karijeri, to je sve - rekla je ova tinejdžerka.

Učestvovanje u "Pinkovim zvezdicama" joj je otvorilo mnogo vrata, a posebno je ponosna na to što će predstavljati Srbiju na dečijoj pesmi Evrovizije sa pesmom "Svet".

Srećna sam jer sam do toga došla svojim trudom i radom. Velika je čast predstavljati svoju zemlju i presrećna sam jer sam baš ja odabrana da predstavljam Srbiju na dečijoj Evroviziji - kaže Bojana, koja je za kraj, pred početak "Pinkovih zvezdica - All Stars" imala poruku za žiri:
Sve vas volim i veoma mi je drago što ću vas ponovo videti.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Bojane, u prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Davida Radosavljevića, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Tomislava Milovanovića, Sergeja Pajića, Veljka Čačića, Amnu Alajbegović i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

'