AKTUELNO

Goca je savetovala da igra na sve ili ništa.

Večeras je počela peta jubilarna sezona dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars", a milionska publika uživaće u pevanju učesnika koji su tokom proteklih godina ostavili najveći utisak.

Foto: RTV Pink

Jedna od njih je i Leonora Gaši koja peva od malena i koja kaže da se na velikoj sceni oseća kao kod kuće, inače ova zvezdica je i sestra pevačice Edite Aradinović, a publika je imala priliku da je upozna u četvrtoj sezoni.

Foto: RTV Pink

Leonora je večeras pevala pesmu "When you believe", a prvi je svoju stolicu podigao Milan Stanković. Kada je to videla, Leonora je imala osmeh na svom licu. Nakon Milana, vrlo brzo su svoj glas dali i ostali članovi žirija "Pinkovih zvezdica - All stars".

Foto: RTV Pink

Ti u malon prstu možda više imaš talenta, nego neki od nas profesionalaca. Zato ti neću dozvoliti da se stidiš toga. Ovo je sezona u kojoj želim da se oslobodiš tih strahova. Molila bih te da igraš na sve ili ništa - pričala je Goca Tržan Leonori.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam tebe uvek poredio sa Adel, i dalje imaš to. Ti si Adel. Videli bi smo kako bi Adel otpevala ovu pesmu. Ti si ipak ostala u domenu pesme, tako da ne znam kako bi smo te ocenili, ali znam da si mi uvek ptrebna da uživam u tvom glasu - bio je Milanov komentar.

PROČITAJTE: I SAMA NEGUJEM DETE U SEBI! Nataša Bekvalac je novi član žirija PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS: OVO JE ZA MENE VELIKI IZAZOV! (FOTO+VIDEO)

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice - All Stars

'