AKTUELNO

Dobila sve pohvale žirija.

Irina Arsenijević za svoj povratak na scenu "Pinkovih zvezdica", u petoj sezoni koja nosi naziv "Pinkove zvezdice - All stars", izabrala je numeru "This is me" iz filma "The Greatest Showman".

Foto: RTV Pink

Ove sezone svaka emisija biće tematskog tipa, a večeras "Pinkove zvezdice" pevaju pesme iz mjuzikla. Čim je zapelava Irina je oduševila žiri, zbog čega su Goca, Nataša, Leontina, Kija i Milan odmah podigli svoje crvene stolice.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Irina je učestvovala u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica" i nikada nije dobila četiri stolice, na šta je Kristina Kockar izjavila da nije ni čudo. Irinino pevanje nateralo je suze na oči Goci Tržan.

Foto: RTV Pink

Grdana plače i zato aplauz za njene emocije! To je tvoja moć! - rekao je Milan Stanković

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja nisam osoba koja cmizdri u teškim situacijama i zato valjda svi misle da sam jaka žena, a zapravo sam emotivna. Ti si mene obasula lepotom. Ti si i zvučala lepo i ispričala priču i zato jesi ovde gde jesi. Ja ti čestitam i beskrajno mi je drago što te vidim - govorila je Goca.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: LEONTINA OTKRILA PRED POČETAK PINKOVIH ZVEZDICA-ALL STARS: Od prve sezone sam želela da vidim Natašu Bekvalac u crvenoj stolici! (FOTO+VIDEO)

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'