AKTUELNO

Stavili tačku na svoju vezu.

Marijana Zonjić pred kraj pitanja novinara izjavila je da nikada nije osećala ništa prema Adamu Đoganiju i da je sa njim završila svoj ljubavni odnos. To se nije svidelo Adamu koji je pobesneo.

Foto: RTV Pink

Tom prilikom ostali ukućani su govorili da se Marijani sviđa Cobe, što je ona negirala. Kada se emisija završila Adam je izašao veoma besan napolje, a tom prilikom tešila ga je Suzana Perović.

Molim te se smiri! Molim te! Hajde! Molim te se smiri! Ne plače - govorila je Suzana.

Foto: RTV Pink

Zaplakaću za moju porodicu! Ona kaže da je pravi muškarac njen tata, jer nije zaplakao. Ja verujem da je zaplakao kada je dobio nju - izjavio je Adam.

Foto: RTV Pink

U isto vreme na drugom kraju "Zadruge" plakala je Marijana Zonjić, a nju je tom prilikom tešio Lazar Jeremić. Ovaj ukućanin sve vreme je govorio Marijani kako ona i dalje oseća emocije prema Adamu, a da to neće da prizna.

Foto: RTV Pink

Nije svestan da mi je napravio problem. Problem što sam ga ostavila danas? Kako da osećam nešto prema njemu kada se ljubio i grlio sa Minom? Ti ne znaš šta je on meni pričao, a ja sam prešla preko toga. Ja nisam Luna Đogani da se muvam tu sa oženjenima - govorila je kroz suze Marijana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Marijana Zonjić

'