AKTUELNO

Ono što je otkrila za portal Pink.rs će vas ostaviti bez teksta!

Aleksandar Lazić, poznatiji kao Sale Tru, uselio se nedavno u impresivni grad nadomak Beograda i postao učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge". On je privukao veliku pažnju gledalaca, a njegov odnos sa Jelenom Krunić je zaintrigirao sve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je tvrdio da su njih dvoje bili u vezi pre "Zadruge", što je ona negirala i pokušala da sakrije, a portalu Pink.rs javila se devojka koja je odlučila da ih oboje raskrinka i otkrije ko je zapravo Sale. U pitanju je Tina Cakić, kojoj se Sale udvarao pre izvesnog vremena a tom prilikom ispričao joj je razne priče. Međutim, ono što je šokiralo nju bila je činjenica da je u isto vreme Sale bio sa tri devojke pored nje, od kojih je jedna udata!

Naša priča je počela preko Instagrama, dopisivali smo se i tako smo se zbližili. On je meni počeo da otkriva neke detalje iz svog privatnog života, rekao mi je da je bio sa Jelenom Krunić, imao je seks sa Anđelom Vešticom a u međuvremenu sam ja saznala da je bio i sa udatom ženom! - počinje Tina svoju priču i dodaje:
Među nama je bila ozbiljna priča, trebalo je da se vidimo i upoznamo i to smo dogovarali sve dok ja nisam saznala da je on bio sa tri devojke u isto vreme kada je mene muvao! Ja sam u to vreme čak bila i maloletna, a mom sadašnjem dečku je pretio da će mu razbiti zube zato što mi je rekao da je sa udatom ženom - kaže Tina.

S obzirom na to da Jelena Krunić i Sale nisu detaljno otkrili šta su imali pre Zadruge, Tina je za naš portal rekla sve što joj je on ispričao i, kako kaže, za to ima dokaz:

On mi je ispričao da je imao seksualne odnose sa Jelenom Krunić i pisao mi je da je ona dolazila kod njega i da ga je izbacila iz stana jer je kao hteo da bude sa mnom. Ja za sve to imam dokaz, a ona pokušava nešto da negira - zaključila je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, Sale joj se javio pre ulaska u Zadrugu, ali mu ona nije odgovorila. Kako će on reagovati kada bude saznao šta je Tina ispričala, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

#Sale Tru

#Tina Cakić

'