AKTUELNO

Ona je otkrila da ni njenom suprugu nije pravo ime Rade.

Tokom večeri zadrugari su saznali da je prvobitno ime Rebeke Popović bilo Spomenka, ali to nije sve, ona nije jedina ukućanka koja je promenila svoje ime. Stanari Bele kuće su dobili informaciju da se Rada Vasić zvala Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Rada je priznala voditelju Milanu Miloševiću, ali i celom auditorijumu da je bila primorana da promeni svoje ime pre 27 godina kada je prelazila granicu.

Ja se zovem Sneža. Prezivam se Snežana Aksanović. Menjala sam svoje ime, imala sam problem na granici. To je bilo pre 27 godina, kada sam radila sam u hotelu, kao čistačica, sve što sam mogla radila sam - objasnila je Rada i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Majka mi se zove Rada. Kada sam menjala svoje ime, to je trajalo šest meseci. Policajci su mi rekli da mogu da dobijem vizu ako promenim ime. Da bih zapamtila svoje ime dala sam ime svoje majke, da se ja ne bih zbunila - otkrila je ona.

Osim toga, Rada je priznala i da se njen suprug Rade Vasić zapravo ne zove tako, već Radivoje.

On se ne zove Rade čisto, nego Radivoje. Mi smo skratili to da bi bilo Rade i Rada - dodala je ova zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Posle ovoga će uslediti konačan raskid?! ADAM OTKRIO ŠTA MU JE ALEKSANDRA ČESTO ZAMERALA, zadrugarka zanemela od šoka, pa priznala: DRAGO MI JE ŠTO JE PRSLA, ALI SAMO DA NIJE... (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Rada Vasić

'